Aranya AB · Publicerad 1 juli 2021

Har du erfarenhet av rekrytering och konsulttillsättning inom Nätverk och säkerhet? Har du arbetat i en roll där du ansvarat för kollegors trivsel, motivation och utveckling? Om svaret är JA kan det här vara tjänsten för dig! Aranya är ett " DI Gasell" bolag och ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation och säkerhetsrelaterade tjänster.

Vår konsultverksamhet accelererar och därmed söker vi nu en Konsultchef som kan vara drivande i att bland annat rekrytera och attrahera nya medarbetare enligt våra kunders behov.

Din vardag
I rollen som Konsultchef hos oss på Aranya region Stockholm arbetar du i nära samarbete med säljarna i Stockholm, men driver även egna konton och placeringar.

Säljarna kan själva sälja in konsulter men valet av vilken resurs som ska bokas på vilket uppdrag sker i samråd med dig som Konsultchef eftersom du är bäst insatt i varje konsults spetskompetens och beläggningsgrad. När Aranya region Stockholm behöver nya konsulter för uppdrag, då är det du som hittar vår nya stjärna!

Även om många av uppdragen som ska beläggas med konsulter kommer från våra säljare så arbetar även du aktivt med att själv hitta konsultuppdrag hos nya kunder.

Huvudsakliga ansvarsområden är att:

-Placera, rekrytera konsulter och upprätthålla en hälsosam beläggningsgrad

Beläggningsgraden i gruppen behöver ihålligt hålla en hälsosam nivå, detta är något som du håller koll på. Vi använder ett molnbaserat resursallokeringsverktyg där vi på ett enkelt sätt kan få en överblick över tillgängliga konsulter vid givna tidpunkter och beläggningsgraden framöver och historiskt. Denna data visar tydligt och i god tid vart man behöver lägga sin energi för att identifiera ett nytt uppdrag, kompetensutveckla en medarbetare eller nyrekrytera.

-Rekrytering av nya fantastiska medarbetare

Vi finner att vi utifrån sett är en attraktiv arbetsgivare för de individer som verkligen vill specialisera sig på nätverk och säkerhet. Vi tror att genom att vara närvarande på olika digitala plattformar, events och liknande där dessa personer rör sig och förmedla Aranyas budskap och företagskultur så skapar vi relationer och öppnar dörrarna för nya intressanta kandidater.

-Säkerställa medarbetarnas trivsel, motivation och utveckling

Du jobbar enligt en befintlig process som du kan luta dig mot gällande utvecklingssamtal, lönesamtal och allt annat rörande de administrativa delarna. Vi har en dedikerad HR resurs som finns här och stöttar dig i allt som är HR-relaterat. Du förväntas vara duktig på att förstå människor och göra det där lilla extra för att dina medarbetare ska trivas, utvecklas och känna att de blir sedda och uppskattade för deras prestationer.

Aranya har alltid värderat medarbetarens önskemål högt och för oss är det viktigt att man trivs och har kul på arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet i liknande roll där medarbetaransvar, rekrytering och nätverkande varit din vardag. Vi ser gärna att du har arbetat inom branschen och har därmed tillskansat dig en god teknisk förståelse och har inga problem med att föra konversationer med kunder och kandidater inom det område vi verkar.

Du är bra på att läsa av människor och har förmågan att förstå individers drivkrafter och behov. Vi tror att du är lätt att tycka om eftersom du är omtänksam, förtroendeingivande och engagerad i ditt arbete.

Det är ett stort plus, och kanske även en förutsättning, att du besitter ett stort kontaktnät inom vår nisch och har de relationer som krävs för att hitta både uppdrag och intressanta kandidater till våra konsulttillsättningar.

Aranya är ett stolt bolag och har alltid som målsättning att vara bäst på det vi gör och för att trivas här delar du denna värdegrund och söker aktivt metoder att höja kvalitén i dina och företagets leveranser.

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska, samt har B-körkort.

Om oss
Aranya är ett " DI Gasell" bolag och ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation och säkerhetsrelaterade tjänster. Vi riktar oss främst mot medelstora samt stora företag, och hjälper dagligen några av Sveriges största företag med drift och utveckling av sina nätverk. Vi drivs av en vilja att lösa problem, bygga moderna samt automatiserade lösningar, och förenkla för våra kunder. Verksamheten baseras på implementation, kvalitetssäkring, övervakning, drift och tjänsteleveranser av affärskritiska nätverk och säkerhetsmiljöer, samt relaterade konsult och produkttjänster.

Aranya är idag ca 30 anställda och har kontor i Stockholm Göteborg och Malmö.

Läs mer om oss på: https://aranya.se/

Vi erbjuder
Då Aranya ligger i stark tillväxt öppnas löpande möjligheter för att ta ett större ansvar i bolaget. Vi är oerhört stolta över den stora kunskap som finns internt. Den höga kompetensnivån beror på att vi sedan 2014 lagt stora resurser på kompetensutveckling och letar aktivt efter medarbetare som söker personlig utveckling. Alla medarbetare har utarbetade utvecklingsplaner och vi arbetar aktivt för att alla ska trivas på arbetsplatsen. Vi planerar flera gemensamma sammankomster och trivselaktiviteter under året.

Vi sitter i nya, stora och ljusa lokaler i Solna.

Aranya är kollektivanslutna och har både kvalitet och miljöcertifiering.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på ROI Rekrytering - jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga