Arriva · Publicerad 1 apr 2021

Nu söker Arriva en trafikplanerare till spårbunden trafik till huvudkontoret i Sickla Udde

Vill du planera och optimera spårtrafik hos ett av Sveriges ledande trafikföretag?Har du erfarenhet av planering från en annan bransch och vill nu testa vingarna i en ny miljö? Har du jobbat inom branschen som exempelvis trafikledare och nu ha en ny utmaning? Arriva förstärker nu sitt team av trafikplanerare, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har själv jobbat som trafikplanerare i flera år och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som trafikplanerare har du två huvuduppgifter: planera kollektivtrafik för spårbunden trafik samt en mer koordinerande roll som innebär samverkan med våra uppdragsgivare och andra trafikföretag.

Du kommer bland annat att:
  • planera tidtabeller, omlopp, tjänster och schema i planeringsverktyget Hastus
  • samla in statistik, göra utredningar och kontinuerligt arbeta med nuvarande kontrakt proaktivt i syfte att förbättra och kunna åtgärda eventuella problem när eller innan de uppstår
  • samarbeta med kollegor och hålla dialog med andra avdelningar inom Arriva
  • dokumentera ditt arbete i syfte att ha historik på beslut, arbetsprocesser, kommentarer och kontaktpersoner
  • förbereda och bistå med underlag vid kundförfrågningar/anbud
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från huvudkontoret i Sickla Udde och rapporterar direkt till chefen för produktionsplaneringen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetat i en roll som planerare tidigare och kanske även har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande. Eller har du kanske arbetat inom branschen för spårbunden trafik men varit intresserad av planeringsdelen.

I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med både interna och externa parter. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Du kommer bland annat arbeta i trafikplaneringssystemet Hastus och Excel.

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Du har förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen. För att trivas i rollen som trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt. Du är du noggrann och förändringsbenägen och kan se helheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport , Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga