Arval · Publicerad 28 dec 2020

Arval är en av världens ledande aktörer inom fleet management. Vi är specialiserade på fullserviceleasing av fordon och erbjuder skräddarsydda lösningar för bilparker till våra kunder som är allt från mindre verksamheter till stora internationella företag.

Ditt uppdrag
Detta är en nyckelposition i ett internationellt leasingbolag där din arbetsinsats i högsta grad lägger grunden till vår fortsatta framgång. Tillsammans med dina kollegor skapar ni fortsätt tillväxt. Det är ett mångsidigt och kvalificerat försäljningsarbete. Du får möjlighet att arbeta mot internationella slutkunder inom alla våra kundsegment. I positionen som Business Manager bearbetar du strategiskt och systematiskt nya kunder samtidigt som du utvecklar affärerna med befintliga kunder. Du ansvarar självständigt för hela processen från säljbesök till avslut.

Din profil
Du bör ha stort engagemang och driv att skapa resultat samt är genuint intresserad av långsiktiga affärer. Du inger förtroende, är lyhörd och har lätt för att bygga relationer på ett affärsmässigt sätt. Du har ett engagemang, skärpa och en obeveklig vilja som inte undgår någon. Du är helt enkelt en öppen och prestigelös teamspelare, som presterat toppresultat inom tjänsteförsäljning.

Vi tror att vår nya BM har följande erfarenheter:
  • Ett gediget track record inom tjänsteförsäljning, starkt meriterande med erfarenhet från fleet management
  • En kandidatexamen inom något av områdena ekonomi, finansiering, marknad
  • B körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vill du vara med?
Vi erbjuder dig en stimulerande och utmanande roll med stor frihet under ansvar.

Du utgår från kontoret i Danderyd men har hela Sverige som ditt arbetsfält, dvs du kommer att spendera en hel del av din arbetstid på resande fot, främst till storstadsregionerna. Du får ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter med bra finansiella villkor. Du blir en del av ett framgångsrikt team som har roligt tillsammans.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher via mail: christopher.thorstrand@salesonly.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 7 000 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av miljontals fordon världen över, läs mer www.arval.se

Sökord - försäljning, finans, AM, KAM, account manager, fleet manager, tjänsteförsäljning, key account manager, säljare, Stockholm, fältsäljare, målinriktad, sales, bil, akademisk examen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga