Arvato Finance · Publicerad 28 aug 2019

Arvato Financial Solutions (Arvato) fortsätter att växa med nya strategiska partnerskap. I samband med att vi växer behöver vi stärka vår position mot våra nyckelklienter med ytterligare en Key Account Manager (KAM). Huvuduppdraget i KAM rollen är att utveckla och stärka klientrelationerna och ansvara för hela affärsportföljen avseende utpekade nyckelklienter. Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och utveckla KAM organisationen i Sverige. Rollen innebär även internationella kontakter såväl internt som externt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som KAM kommer du att ansvara för ett antal nyckelklienter där uppdraget blir att utveckla intäkterna och stärka relationerna på ledningsnivå. Ditt ansvar blir att arbeta med Arvatos hela affärsportfölj samt utveckla befintliga produkter och identifiera affärsmöjligheter inom nya produktområden hos befintliga och potentiella klienter. Uppdraget summerat är att du ansvarar för att etablera Arvato som en strategisk affärspartner till nyckelklienterna. Uppdraget innefattar även ett ansvar för att identifiera och implementera affärsmöjligheter hos nya klienter.

Du ingår i KAM organisationen och rapporterar till chef Key Account Management som också är placerad i Stockholm. Arbetet är rikstäckande, dock huvudsak i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Säkerställa att löpande affärsutveckling sker på utvalda klienter
  • Identifiera nya affärsmöjligheter hos såväl befintliga som nya kunder
  • Säkerställa att vi har en väletablerad kundutvecklingsplan som även innefattar en tydlig samarbetsmodell
  • Utveckla och behålla relationer med beslutsfattare och andra nyckelpersoner på C -nivå och uppåt i organisationen
  • Förståelse för kundernas strategier, affärsmodell, roadmap och underliggande utmaningar
  • Bjuda in till och utveckla klientteamen internt tillsammans med Account managers och produktspecialister
  • Samarbeta med säljorganisationen i Norden och Europa inom Arvato.
Vem är du?

Vi söker nu en ytterst drivande person med förmåga att se affärsmöjligheter, som vågar utmana inlärda mönster inom försäljning i syfte att driva och utveckla Arvatos affär. Du är uthållig och strukturerad och vet att försäljningsresultat kommer av hårt och långsiktigt arbete. Du är påläst och skicklig på att hantera och styra säljprocessen samt har förmågan att etablera täta och långsiktiga relationer med dina klienter. Genom din goda känsla för relationer bygger du ditt egna starka nätverk både externt och internt inom Arvato. Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet av en liknande roll med komplex tjänsteförsäljning på strategisk nivå. Du uttrycker dig flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas behöver du vara genuint intresserad av affärer, du tar egna initiativ och har förmågan att driva en affär från prospektering till avslut. Du har även god kommunikativ förmåga, där du är van att leda affärsteamet i säljprocessen. Du har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning samt strategiskt klient- och utvecklingsarbete, gärna inom finans eller liknande branscher. Som person är du en lagspelare men har även förmågan att arbeta självständigt och processorienterat.

En viktig pusselbit är dina personliga egenskaper som vi kommer lägga stor vikt vid i urvals- och intervjuprocessen.

Om verksamheten

Arvato is a leading international service provider that lives and breathes digital technology. More than 70,000 employees in over 40 countries are helping our customers succeed on the market. Arvato design and implement customized solutions covering a wide range of business processes along integrated service chains.
These solutions include digital marketing, financial services, customer relationship management, supply chain management and IT services. In other words, whenever you download software, shop online, or have your smart phone repaired, there's a good chance that we were active behind the scenes as a service provider.
Arvato Finance AB is a wholly owned subsidiary of Bertelsmann SE & Co. KGaA.

For more information, https://finance.arvato.com/sv-se/
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga