Assessio Sverige · Publicerad Idag 00:00

Är du en erfaren och kunnig löneadministratör som vill jobba i ett framgångsrikt företag med god stämning och högt i tak och där du erbjuds möjligheter till kontinuerlig utveckling? Om du därtill vill ansvara för att ta hem lönerna från outsourcad funktion och därefter arbeta i en bred löneroll som inkluderar både HR- och ekonomiuppgifter, då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som löne- och HR administratör kommer du självständigt att ansvara för hela löneprocessen i Agda för tre bolag och cirka 60 medarbetare. Här hanterar du allt från anställningsavtal, registrering, kontroller, tidrapporter, reseräkningar och löneberäkning/-körning, till avstämningar och bokföring inom lön, kontrolluppgifter samt semesterskuld- och årsskifteshantering.

Vidare bistår du organisationen i olika frågeställningar kring lön, tidrapportering och kollektivavtal samt rapporterar pensioner och andra statistikuppgifter till berörda myndigheter. Du administrerar friskvårdsbidrag och arbetsgivarintyg samt ansvarar för såväl personalakter som personalsystem. Här får du, som har stort intresse för HR-frågor, möjlighet att arbeta med personalhandbok, policys, intranät och introduktionsutbildningar.

Utöver detta ingår en del ekonomiuppgifter där du är behjälplig med redovisningen i nära samarbete med redovisningschefen. Du kommer att ansvara för avstämningar och bokföring av lönerelaterade konton, arbeta med leverantörsreskontran samt vara delaktig vid månads- och årsbokslut.

Du kommer att tillhöra en välfungerande och stabil ekonomienhet i ett mycket trevligt bolag där samarbete och delaktighet är en självklarhet samt fortbildning och vidareutveckling ses mycket positivt.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års praktiskt erfarenhet med eget ansvar av ovanstående arbetsuppgifter inom lön. Vi ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning inom löneområdet och mycket god erfarenhet av Agda PS. Meriterande är tidigare erfarenhet inom ekonomi och HR-administration samt kunskap inom Visma.net. Du är väl insatt i lagstiftning och regelverk inom området och håller dig regelbundet uppdaterad. Då Assessio är en internationell koncern och rollen inkluderar många kontaktytor behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Eftersom ekonomiavdelningen är ett litet team som jobbar nära varandra, är det viktigt att du är prestigelös och beredd att hugga i där och när det behövs. Självklart är du detaljorienterad, strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta men trivs också i en roll med stor variation av uppgifter där du vet hur du ska prioritera. Din samarbetsförmåga är god och du gillar att komma med förslag till effektivare arbetssätt. Självfallet hanterar du information och känsliga uppgifter inom lön/HR med hög integritet och gott omdöme.

Om Assessio

Assessio är ett högspecialiserat produkt- och konsultbolag inom strategisk HR med världsledande digitala lösningar för urval och utveckling. Med Norden som bas möter vi kunders behov världen över. Med hjälp av moderna testsystem och högspecialiserade konsulttjänster hjälper vi våra kunder att utveckla sina medarbetare, team och organisationer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Rekryteringen hanteras av
Poolia