Atea Sverige AB · Publicerad 28 feb

ATEA gillar att utmana gängse regler och vi går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du också vara en del av landslaget? Vi söker dig som drivs av att arbeta som businesspartner nära affären och verksamheten i en roll som Business Controller.

Om rollen

I rollen som Business Controller har du operativt ansvar för business controlling för region Stockholm och har en tät kontakt med försäljnings- och konsultchefer. Teamet består av 3 personer och du rapporterar till Controllerchefen för Region Stockholm. Region Stockholm sträcker sig från Uppsala till Södertälje.

I rollen som Business Controller ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Analysera och ansvara för kvalitetssäkring av månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Vara delaktig i prognos- och budgetarbete genom kvalitetssäkring och support till verksamheten
  • Vara delaktig i upphandlingsprojekt
  • Vara support till konsult- och försäljningschefer i frågor av ekonomisk karaktär
  • Utföra ad-hoc analyser utifrån verksamhetens behov
Din Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Du har god förståelse för ekonomistyrning, analyser och uppföljning av verksamheten. Du trivs med att jobba nära verksamheten och ha en aktiv roll som business partner. Du har tidigare varit involverad i budget/prognosarbete och skaffat dig en god förståelse för redovisningen. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och du har goda excelkunskaper. Har du tidigare erfarenhet från tjänsteföretag eller IT-företag är detta meriterande.

Du trivs i föränderliga miljöer och då Atea är ett växande bolag är du en person som triggas av utveckling. Det är väsentligt du är en analytisk person som trivs i en verksamhetsnära roll. Du har ett eget driv och vill påverka och utveckla verksamheten. Inom Atea är samarbete viktigt, därför är viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Ansök och bli en av oss

I denna rekrytering samarbetar Atea med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Senaste ansökningsdag är 24 mars. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog på telefon 076-013 28 00 eller mail elin.allskog@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 7 400 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 35 miljarder norska kronor 2018 och är noterad på Oslo Börs
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga