Atea & Women Ahead · Publicerad 19 juli

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med IT, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur och vi söker blivande kollegor

Vi tror att du har arbetat flera år inom försäljning och har en hög kompetens och med dokumenterad erfarenhet av att leda större grupper mot gemensamma mål. Du strävar efter att skapa mervärde för kunden och kan tänka strategiskt, taktiskt och operativt. Du vill utveckla ett säljteam i världsklass som gör att Sverige blir säkert igen. Du är intresserad av säkerhetsutmaningar och det kliar i fingrarna att lösa det andra säger inte går.

Din roll i laget

Vi söker en person som vill blir en del av den nationella ledningsgruppen för Ateas säkerhetserbjudande. Du kommer att leda specialistsäljare, innesäljare och pre-sales inom säkerhet, både som är direktrapporterande och del av ett virtuellt team. Du ska ansvara för att styra och driva utvecklingen inom försäljning och skapa innovativa och nytänkande sätt att sälja säkerhet för både privat och offentlig sektor.

För att lyckas har du några av följande kvalifikationer:
  • Du drivs av att leda och utveckla andra personer
  • Du kan skapa en säljstrategi
  • Du har god kommunikativ förmåga och kan formulera problemställningar både på svenska och engelska
  • Du kan möta kunden och anpassa budskapet beroende på vem som är mottagare av informationen.
  • Du är nyfiken på att lära dig mer inom säkerhet
  • Du måste klara myndigheternas bakgrundskontroller
Meriterande egenskaper:
  • Dokumenterad ledarskapserfarenhet
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
Vårt erbjudande till dig


Möjlighet att påverka inom en bransch som är på stark uppgång. Vi är en organisation som vill växa med flera 100% och är beredd att investera. Du kommer ingå i en ledningsgrupp med flera andra säkerhetschefer och du får möjlighet att utvecklas som ledare. Inom försäljning kommer du möta alla typer av utmaningar och det finns utrymme att skapa innovativa och unika arbetssätt. Inom Atea värderar vi också kunskap väldigt högt och vi erbjuder därför ett omfattande utbildningsprogram.

Vi gör Sverige säkert igen.

Ansök och bli en av oss

Vill du bli en del av ATEA? Vi önskar ha din ansökan senast 31 augusti. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se, 0705–08150

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

"Att anlita Women Ahead påvisar att ATEA gjort ett aktivt val att öka upp jämställdhet och mångfald på företaget"

Välkommen till Atea
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget