Atlas Antibodies · Publicerad 15 mars

Vill du arbeta på ett tillväxtbolag med högkvalitativa forskningsprodukter inom Life Science-området? Atlas Antibodies grundades 2006 och har vuxit organiskt sedan starten. Vi har idag cirka 55 anställda som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer antikroppar till forskare på akademiska- och industriella labb runt om i världenmed fokus på frågeställningar inom bland annat cancerdiagnostik. Vi befinner oss i en spännande expansionsfas och söker nu en Orderhanterare till vår logistikavdelning! Läs mer om oss på https://atlasantibodies.com/.

Din roll
I rollen som Orderhanterare ingår du i teamet Shipping bestående av tre kollegor som ansvarar för att behandla kundorders. Vi lägger stor vikt vid att ha en god lagkänsla för att nå dit vi vill och tycker det är kul att tillsammans möta en daglig deadline. Teamets förmåga att kombinera snabba leveranser med att säkerställa produktkvalitén till våra forskare för deras experiment inom till exempel cancerdiagnostik, är centralt i vad som gör arbetet så meningsfullt.

Som Orderhanterare pipetterar, etiketterar, förpackar och bokar du frakt för inkomna orders. Altas Antibodies har kunder över hela världen vilket innebär att det kommer in mycket orders över natten, dessa behandlar vi från arbetsdagens start fram till eftermiddagens deadline då transportören kommer för att hämta upp paketen.

Utöver orderhantering ansvarar du tillsammans med teamet för all administration med fraktbolag i samband med orders och leveranser. I arbetet ingår också kvalitetskontroller som exempelvis lagerinventering. Som Orderhanterare får du vara med i att utforma och effektivisera arbetsprocesserna. Vi är ett team som tror på att varandras förmåga till att bidra och vara delaktiga i att förbättra våra processer.

Din profil
Vi tror att du som söker har minst ett års erfarenhet från orderhantering eller lagerarbete och trivs med att arbeta med rutinbaserade arbetsuppgifter som kräver stor noggrannhet. Du är effektiv i din förmåga att lägga upp ditt arbete och vet vad det innebär att arbeta mot en daglig deadline. Du kommer få möjlighet att verka i en miljö som präglas av delaktighet i att effektivisera och förbättra våra arbetsprocesser. Du gillar att lösa problem som uppstår i samband med order/leveranser med ett tydligt fokus på kundvärde. Vi tror också att du är en person som värdesätter ett gott samarbete och gillar att tillsammans arbeta mot uppsatta mål. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag dock senast den 31 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737 07 04 83.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Atlas Antibodies grundades 2006 och har vuxit organiskt sedan starten. Vi har idag cirka 55 anställda som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer antikroppar till forskare, labb och sjukhus runt om i världen med fokus på frågeställningar inom bland annat cancerdiagnostik.

Sökord: logistik, logistikkoordinator, junior orderhanterare, shipping, logistics, order, orderhantering, orderhanterare, orderbehandlare, ordermottagare, orderadministratör, ordersamordnare, koordinera, koordinator, antikroppar, life science, bioteknik, biomedicin.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga