AutoUncle · Publicerad 28 nov

Højland&co Söker för kunder:SALES AGENT

AutoUncle söker en senior säljare för den svenska marknaden

AutoUncle växer och söker en senior säljare i Sverige. Vill du vara med och ändra spelreglerna på den svenska bilmarknaden och hjälpa bilhandlare att sälja fler bilar? Då har vi ett spännande jobb till dig.

AutoUncle har utvecklat produkter som hjälper bilhandlare i fyra europeiska länder att öka sin försäljning genom våra digitala produkter. Vårt koncept har även visat sig fungera i Sverige med några av de största aktörerna på marknaden anslutna som kunder. Vi söker nu en senior säljare som kommer ha ett heltäckande ansvar för att AutoUncle fortsätter att växa på den svenska marknaden.

Arbetsbeskrivning
Med våra nyskapande produkter har vi en unik möjlighet att förändra hur bilhandlare arbetar och öka antalet leads de får. Som anställd kommer du att från Sverige ansvara för att AutoUncle skapar relationer med svenska bilhandlare, förstår deras behov och du kommer att sälja våra produkter till dem.

Du kommer att vara självständig i hur du planerar ditt arbete och du driver dina kundrelationer själv i allt från sälj till nya kunder och merförsäljning till existerande. Du kommer att arbeta från Sverige men med tät kontakt med våra svenska anställda på vårt huvudkontor i Århus, Danmark.

Vi har statistik som visar att bilhandlare som är anslutna till oss ökar sin försäljning. Några av de största bilhandlarna i Danmark, Tyskland, Italien och Sverige använder våra produkter för att sälja fler bilar. Marknaden i Sverige är på väg att ändras i grunden med flera nya sätt att sälja bilar på.
Vi har redan några av de största bilhandlarna ombord och din uppgift kommer vara att ha ett huvudansvar för att vi fortsätter expandera i Sverige.

Vi söker dig som:
  • Vill vara med och förändra bilbranschen i Sverige
  • Är självgående och på egen hand planerar sitt arbete
  • Har erfarenhet från bilbranschen
  • Har erfarenhet av att leverera resultat inom sälj
  • Har körkort
  • Du bor i Stockholmsområdet
Vi erbjuder:
  • En nyckelroll i ett företag som växer snabbt i europa
  • Ett unikt tillfälle att sälja produkter som är nya på den svenska marknaden
  • Ett ungt och kreativt team med erfarenheter från bilbranschen och digital marknadsföring i fyra olika länder
  • Lön: Fast + provision
Ansök till positionen
CV och kort ansökning skickas till job@hojlandogco.dk senast den 15. november 2018. Om du önskar att höra mer om positionen är du välkommer att kontakta vår rektyreringspartner Jonas
Højland på tlf. +45 60 16 33 49.

Sökord: Sales, senior seller, Account Manager, seller, AM, KAM, salesman, sale
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AutoUncle is an independent online price check for used cars with the vision to become the best online price check in Europe. Our price check tools are already used in 10 countries, making it smoother for consumers and dealers to agree on prices and shake hands. We are an energetic young team of +20 people with more than 5 different nationalities. We speak English at the office and on Slack - and we operate according to agile methodologies and the principles of Lean Startup. We have offices in Aarhus
(HQ), Hamburg and Cluj.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga