Avanza · Publicerad 8 sept 2020

Vår vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar folks ekonomi, oavsett om man älskar aktier eller bara vill ha ett bra sparande. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken

Har du en passion för kris- & kontinuitetshantering samt informationssäkerhet? Är du driven, innovativ, gillar att tänka nytt och strävar efter att ständigt överträffa dig själv, då är detta jobb för dig!

Just nu söker vi en person som vill arbeta med fokus på kris & kontinuithantering till Säkerhetsfunktionen hos oss.

Om tjänsten
Som Business Continuity Manager kommer du att ingå i Avanzas Säkerhetsfunktion som har ett övergripande säkerhetsansvar och hanterar, utöver kris- & kontinuitetsfrågor, även informationssäkerhet, fysisk säkerhet och personsäkerhet. Du rapporterar till vår säkerhetschef och kommer arbeta nära krisledningen, processägare, IT och andra försvarslinjen för att uppnå en sund kris- & kontinuitetshantering inom verksamheten.

I din roll ansvarar du för att förädla det interna regelverket för kris- & kontinuitet samt säkerställa att rutiner och processer effektiviseras, underhålls och uppdateras inom verksamheten. Du ges i rollen ansvar att leda, coacha, samordna, presentera och kommunicera kris- & kontinuitetshantering på ett engagerat och lättförståeligt sätt genom hela verksamheten. I rollen kommer du även vara delaktig i externa forum samt leda arbetet när finanssektorn genomför gemensamma övningar och tester.

Rollen ger utrymme för såväl strategiskt som taktiskt arbete med en stor bredd i de uppgifter du tar dig an.

Säkerhetsfunktionen är ett sammansvetsat team som kontinuerligt arbetar med kunskapsdelning och hjälper varandra inom våra ansvarsområden. Som en del av teamet kommer du att även arbeta tillsammans med dina kollegor inom deras ansvarsområden.

Din profil
Vi tror att du har arbetat med, och har ett genuint intresse för kris- & kontinuitetshantering. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att driva förändring, ställa krav, leda och coacha. Du har pedagogisk erfarenhet och/eller tidigare erfarenhet av ledarskap.

För att trivas i rollen behöver du ha ett innovativt mindset, drivas av att tänka nytt och ha förmågan att på ett coachande och strukturerat sätt samordna, genomföra och följa upp aktiviteter.

Meriterande är om du har erfarenhet inom ett/flera av nedan områden:
  • kris- & kontinuitetshantering,
  • informationssäkerhet med en god förståelse för IT,
  • att hålla presentationer och driva workshops,
  • förändringsprojekt och kravställning,
  • högskoleutbildning inom informationssäkerhet.
Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med ca 500 medarbetare kommer du att sitta centralt i Stockholm. Här får du ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter att påverka och med utrymme för egna initiativ. Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång.

Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får man lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande, dock senast 27/9. Kontakta gärna Per Pollnow, Säkerhetschef på per.pollnow@avanza.seom du har några frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi drivs av att förändra branschen genom att utmana de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar spararnas ekonomi och har en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Därför står våra kunders bästa alltid i fokus, precis som det borde vara. Affärsidén är enkel - mer till dig, mindre till banken. En idé som gett oss Sveriges nöjdaste sparare 10 år i rad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 sept 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga