Azets · Publicerad 13 jan

Vill du leda chefer och skapa engagemang hos dina kollegor? Vi söker nu dig som vertikalchef som vill hjälpa oss bygga framtidens ekonomifunktion för våra småkunder inkl. lönehantering!

Nu har vi omorganiserat oss för att skapa ett närmare ledarskap och skarpare kundfokus, därför är rollen som vertikalchef ny hos oss. Du har i din roll personalansvar för hela vertikalen men direkt personalansvar för Konsultchefer och specialister. I ditt dagliga arbete kommer du samarbeta tätt ihop med konsultcheferna i din vertikal och kommer rapportera till vår affärsområdeschef Accounting. Här har du möjlighet att påverka vår lönsamhet, engagemang och utveckling.

Inom vertikalen för små bolag möjliggör du och ditt team en proaktiv och lönsam leverans till kunderna. Eftersom vi arbetar för att ligga i framkant på marknaden gällande att ha de bästa processerna kommer du vara en nyckelperson för att driva denna förändring i jakten på effektiva och smarta lösningar för våra kunder. Hos oss är ekonomifunktionen kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde. Azets är en av de ledande i branschen på digitalisering och automatisering av processer, vi har även byggt upp en nearshoringverksamhet i Rumänien där delar av arbetet utförs.

Dina ansvarsområden:
  • Personalansvar
  • Kundansvar
  • Finansiella resultat för enhetens kunder
  • Ansvar för utvecklingen av tjänsteutbudet
  • Implementera Azets strategier
Du kommer vara placerad hos oss på Azets kontor på Kungsholmen men förväntas vara aktiv och på plats på de kontor som har leverans till småbolag. Du kommer även vid tillfällen även befinna dig på plats ute hos kunden för att kunna bidra med rådgivning och säkerställa goda relationer.

Vem är du?
Vi söker dig som kan redovisning från grunden men delar vårt intresse för människor, ekonomi och affärer. Vi tror att du har god erfarenhet av verksamhetsutveckling, lönehantering och erfarenhet av kundansvar i produktionsmiljö. Då vi arbetar i en föränderlig miljö vill vi att du är affärsfokuserad, entusiasmerande och proaktiv. Du kommer arbeta genom kompetenta och engagerade medarbetare och därför är det meriterande att ha erfarenhet av att leda genom andra chefer sedan tidigare. Du ska även vara en god kommunikatör på svenska och engelska i tal och skrift.

Redovisning, chef, ledare, accounting, accountant, outsourcing, ekonomi, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, ekonomichef, cfo, Azets, financial controller, controller, lön, payroll, stockholm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Azets Insight AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga