BKI Kaffe AB · Publicerad 3 okt

Vi växer och söker därför ytterligare en driven och relationsskapande Säljare.

BKI KAFFE AB består av ett mindre men professionellt och innovativt team som arbetar målinriktat och med framgång inom foodservice och vending men även med upphandlingar. Vi är nytänkande och är ofta först med nya koncept - detta ger oss möjlighet driva utvecklingen inom vårt område.

Om tjänsten
Som säljare hos oss kommer ditt huvudsakliga uppdrag vara att utveckla våra relationer med såväl befintliga som nya kunder. Uppdraget innefattar att på egen hand bygga och utveckla marknadsrelationer för att skapa nya affärsmöjligheter. Du introducerar nya produkter/artiklar, kampanjer och tjänster på den Svenska marknaden - fokus för dig kommer att vara Mälardalen med omnejd.

Som säljare hos oss är ditt huvudsakliga uppdrag att öka vårt resultat genom att ”öppna dörrar” och bygga relationer med våra kunder bestående av grossister samt övriga samarbetspartners - exempelvis inom vending.

Du utgår från hemmet och har löpande dialog med vår Sales Manager. Du jobbar med frihet under ansvar och planerar själv ditt arbete för att på bästa sätt underhålla och bearbeta såväl befintliga som potentiella kunder.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du:
  • Har tidigare försäljningserfarenhet (B2B) och är van vid att själv lägga upp din säljprocess
  • Har erfarenhet av food service, vending eller liknande
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Har B-Körkort
  • Är ostraffad (vi begär utdrag ur belastningsregistret)
Din profil
Vi tror att du är idérik när det kommer till att göra affärer. Du har förmågan att se affärsmöjligheter och sätta dig in våra kunders och deras kunders affärsområden för att effektivt och trovärdigt marknadsföra BKIs produkter och tjänster.

För att lyckas i rollen behöver du besitta hög social kompetens, vara förtroendeingivande och ha förmåga att bygga och vårda långvariga affärsrelationer. Att vara lösningsorienterad och att se lösningar utefter kundens behov faller sig naturligt för dig. Bra kundbemötande och service är A och O i din roll, därför är din kommunikativa förmåga ett av dina starkaste karaktärsdrag. Som person motiveras du av att göra resultat och du använder ditt driv och din ihärdighet för att lyckas. Du är skicklig på att planera din egen tid så att du kan tillbringa så mycket tid som möjligt ute hos våra kunder.

Villkor
Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start i mitten av december 2016 - tillsvidareanställningen föranleds av sex månaders provanställning. Du erbjuds fast lön samt en bekväm och trygg tjänstebil, friskvårdsbidrag m.m. Du täcker ett geografiskt område som sträcker sig från Söderhamn i norr till Södertälje i söder och Karlstad och Örebro i väst. Tjänsten innebär ca. 1-2 övernattningar/vecka.

Ansökan
Passar du in på ovan profil vill vi gärna komma i kontakt med dig! Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2016-10-27. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Notera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson: bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Om oss
BKI KAFFE AB är ett dotterbolag till BKI Foods A/S som är en av dem största och mest moderna kafferosterierna i Nordeuropa - dessutom är vi ensamma i kaffebranschen om att vara kvalitetscertifierade enligt IFS (International Food Standard). Vi är ett välkonsoliderat företag som etablerades på den svenska marknaden 1998. Vår svenska hemvist är Helsingborg men vi täcker hela Sverige.

Vi tillverkar flera Private Labels på den svenska marknaden och levererar dessa till såväl Retail som Out of Home men våra egna märkesvaror finns inte i detaljhandeln. Besök gärna vår hemsida: www.bki-kaffe.se för mer information om oss.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga