Bankgirot · Publicerad 23 sept

Är du en nyexaminerad jurist som har ett stort intresse för ordning, struktur och är intresserad av att börja arbeta inom Compliance? Är du lyhörd, prestigelös och är bekväm i kontakt med andra? Då kan detta vara arbetet för dig! Vi på SW hjälper Bankgirot att hitta deras nya medarbetare till Compliance-avdelningen. Här kommer du snabbt att få eget ansvar och du kommer också få vara en del av Bankgirots förändringsresa. Tjänsten är en direktrekrytering till kunden med start omgående.

Tjänstebeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att upparbeta rutiner kring det praktiska arbetet på Compliancefunktionen. Du kommer bland annat att ladda upp dokument samt skapa filbibliotek för dessa i Sharepoint samt skapa praxisdokument för compliancearbete i regelrelaterade frågor. Utöver detta kommer du att samordna inkommande frågor från myndigheter men även agera kontakt mot Bankgirots övriga verksamhet. Du kommer alltså fungera som administrativt ansvarig för Bankgirots kontakt med myndigheter samt mot Bankgirots verksamhet då något behöver levereras. Då Bankgirot har många policyer att följa kommer du arbeta i enlighet med detta och du bör därför gilla att arbeta under omfattande regelverk.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som har en examen från juristutbildningen och som har stort intresse för både Compliancefrågor och financial technology-utvecklingen. Det är meriterande om du har erfarenhet från administrativa arbeten tidigare så som extraarbete eller sommarjobb. Du kan även ha arbetat något år efter din examen. Som person behöver du ha det juridiska grundtankesättet som krävs för ett sådant här arbete. Du har väldigt god organisationsförmåga, du är prestigelös och vågar ställa alla de frågorna som krävs för att utföra arbetet. Du bör vara tålmodig och du har ett eget driv samtidigt som du har humor och vågar vara skojfrisk med dina kollegor. Då du kommer ha kontakt både externt och internt behöver du vara bekväm inom ämnet och framförallt bekväm med att prata inför folk. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska.

Du bör ha mycket goda kunskaper inom Office-paketet då framförallt Excel och PowerPoint används. Har du erfarenhet i Sharepoint är det meriterande. Har du varit utomlands under din utbildning är det också meriterande.

Viktig information
Vi på SW hjälper Bankgirot i denna rekrytering. Arbetet utförs på heltid under kontorstid. Tveka inte att skicka in din ansökan då urval och intervjuer sker löpande! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga