Barona Human Resource Services AB · Publicerad 16 okt

Vi söker just nu en erfaren rulltrappstekniker för vår kunds räkning. Vår kund är en ledande internationell aktör inom hiss- och rulltrappsbranschen. Man levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar för olika miljöer och byggnader.

Om tjänsten

Vi söker dig som är ansvarsfull och självständig i ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med rulltrappor (service, underhåll och/eller reparation).

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Om dig

Tjänsten ställer krav på att du är kommunikativ och serviceinriktad eftersom du har mycket kontakt med kunder. Du är ordningsam och strukturerad och du tar ett personligt ansvar för ditt arbete och för att de kunder du servar blir nöjda med ditt arbete.

Vi ser gärna att du har
  • Erfarenhet av service och felsökning av rulltrappor.
  • Hiss, EL och/eller mekanikutbildning (Styr och reglerteknik) eller dokumenterad likvärdig erfarenhet.
  • B-körkort
Vi erbjuder dig

Vi vill gärna att även du som inte bor i Stockholm ska känna dig manad att söka! Därför erbjuder vi dig hjälp att hitta boende och vi kan även stå för vissa boendekostnader samt andra flyttrelaterade konstnader i samband med anställning hos oss.

Intresserad?

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, välkommen att kontakta: Mikael Rosén | mikael.rosen@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Hiss; Reparation; Reparatör; Rulltrappa; Service; Rulltrappsreparation; Tekniker; Servicetekniker
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1