Barona Human Resource Sevices AB · Publicerad 27 sept

Om tjänsten

Nu söker vi för vår kunds räkning, ett globalt företag inom skönhetsindustrin, en finsktalande medarbetare till kundreskontraavdelningen. Du kommer att arbeta mot Finland med placering i Stockholm.

Det aktuella behovet är en inhyrning på ca.12 månader med start 1 oktober. Under uppdraget är du anställd på Barona och uthyrd till vår kund.

Möjlighet till anställning finns efter uppdragstidens slut.

Tjänsten innebär att du är ansvarig över bolagets finska kundreskontra vilket innefattar betalningsflöden, kontering samt kravhantering.

Du ansvarar för att betalningsflödet hålls uppdaterat samt redovisas på respektive kunds konto och att samtliga ingående parter följer bolagets riktlinjer.

Du ansvarar även för att kontrollera öppna fodringar och proaktivt säkerställa betalningsflödena i samband med indrivning och kreditering.

För att bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du etablerar fungerande samarbeten både externt och internt samt skapar starka kundrelationer.

Finland kommer vara ditt huvudsakliga ansvar men du kommer även arbeta med svenska kunder, därför är även flytande kunskaper i svenska ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • är flytande i finska språket i tal och skrift och god kommunikationsförmåga i svenska
  • har en välutvecklad problemlösningsförmåga
  • har ett högt kundfokus för att säkerställa hög servicenivå
  • har en hög integritet och en utpräglad ansvarskänsla
  • har god samarbetsförmåga
Meriterande är erfarenhet av Back Office funktion inom ekonomi eller kundtjänst
Meriterande är även erfarenhet av SAP.

Om arbetsgivaren

Ett globalt företag inom skönhetsindustrin.

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se.

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se

Om Barona

Barona är ett internationellt bemannings- och rekryteringsföretag vars ambition är att utveckla och förenkla rekryteringsprocessen. Vi erbjuder våra kunder unika bemannings-, rekryterings- och HR-lösningar. Barona Sverige är en del av Barona Group som etablerades i Finland för 15 år sedan och idag finns även i Norge, Danmark, Polen, Ryssland, Estland och Spanien. 2015 skapade vår verksamhet drygt 14 000 nya jobb och omsatte 250 miljoner euro. Barona erbjuder sina konsulter arbetsmöjligheter i alla situationer i arbetslivet och du som arbetssökande når arbetsgivare runt om i hela Europa.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; kundreskontra ; redovisning ;ekonomi
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga