Bauer Media · Publicerad Idag 11:15

Bauer Media är Europas största radiobolag med 24 miljoner lyssnare varje vecka. I Sverige driver vi Sveriges största radiostation Mix Megapol och Rockklassiker, Vinyl, Svensk Pop samt Lugna Klassiker och har ett samarbete med NRJ. Bauer Media är med plattformen RadioPlay också en av Sveriges ledande aktörer inom podcasts. Vi har många av Sveriges största poddar som till exempel Framgångspodden, Alla våra ligg och Mordpodden. Podcastverksamheten växer snabbt även i övriga länder och vi arbetar nu med en ny podcastplattform för Bauer Media.

Teamet i Stockholm ansvarar för podcastplattformen och fungerar som en hub för Bauer Medias podcastverksamhet i alla länder. Vi har stort mandat i att driva arbetet på vårt eget sätt och vill ligga i framkant med det vi gör. Nu söker vi efter en senior utvecklare som vill vara med och skapa framtidens podcastplattform tillsammans med oss.

Din roll
I din roll som utvecklare hos oss kommer du att få göra det du är bäst på – utveckla en stark produkt. Det rör sig endast om nyutveckling i senaste versionen av React, Redux, RXJS, Cypress, Node, CSS och HTML där vi jobbar agilt. Det är ett litet team som jobbar tätt ihop med stor frihet under ansvar. Då det rör sig om ett relativt nytt mediesegment har vi inget legacy och vill ligga i framkant där vi är öppna för att experimentera och sällan säger nej till nya förslag. Är du exempelvis en förespråkare av Typescript vill vi träffa dig!

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en erfaren frontend-utvecklare som arbetat med webb. Det är meriterande om du har arbetat med Docker, Storybook, AWS, CI/CD och har inget emot att arbeta med en ny produkt där du får komma med idéer och påverka hur produkten ser ut framåt. Kanske du är en fullstack-utvecklare som vill ta ett större ansvar för frontend men ändå inte släppa allt inom backend?

Som person är du nyfiken och kan bidra med energi och driv. Den erfarenhet du har sedan tidigare ser vi gärna att du delar med dig av till resten av teamet. Vi jobbar tätt tillsammans i ett mindre team och värderar kommunikativ förmåga högt!

Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan med CV senast den 8:e december. Du kan även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz, tel 072-224 85 30.

Vi hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonserat. Placering sker på vårt huvudkontor på Kungsholmen.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga