Besab · Publicerad 20 sept

Besab söker, i samarbete med rekryteringsföretaget SW,en student som läser Mark och vattenteknik på KTH i Stockholm. Vår kund är ett rikstäckande företag inom betongsprutning, injektering, grundförstärkning och betongreparationer. De utför även arbete inom konstbetong. De disponerar dessutom specialmaskiner inom dessa områden. Företaget är väl ansett och i utvecklingens och branschens framkant

Tjänsten
Vi söker dig som har 1-2 år kvar på din utbildning. Du får chansen att arbeta deltid som uthyrd konsult med syfte att knyta värdefulla näringslivskontakter under din studietid. För rätt person finns stora möjligheter till anställning hos vår kund direkt efter din examen. I denna tjänst får du praktisk erfarenhet då du kommer att gå parallellt med en arbetsledare/platschef ute på diverse byggnationer och få arbetsuppgifter som är relaterade till dina studier.

För dig som har intresset finns stora utvecklingsmöjligheter hos vår kund!

Övrigt
Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag på deltid med flexibla arbetstider och med en anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos på telefon 08 - 407 55 61 eller maila till Paola.bustos@sw.se

BESAB AB grundades 1956 och är ett oberoende personalägt företag. BESAB erbjuder specialservice inom tre huvudområden: Berg, betong & grund. Vi är specialiserade på avancerade bergarbeten och betongreparationer av samhällsviktiga anläggningar. Vi är specialister inom pålning och grundläggning och ett av de branschledande företagen inom grundförstärkning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga