Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad 5 juni 2020

Vi fortsätter att växa och till vår filial i Bromma söker vi nu en driven platschef!

Arbetsuppgifter
  • Leda och fördela arbetet på filialen
  • Ansvara över och coacha personalen
  • Jobba med och driva försäljningen på filialen inom alla affärsområden
  • Utveckla affärsområdena
  • Vårda kundkontakter
  • Arbeta för en god arbetsmiljö, såväl fysisk som psykosocial
  • Arbeta med Bevegos riktlinjer och policys
Kvalifikationer
Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och har du dessutom jobbat inom branschen och har kunskaper inom

plåt/ventilation/isolering sedan tidigare är det ett stort plus. Viktigare än branscherfarenhet är dock dokumenterad ledarerfarenhet, där du i tidigare anställningar haft fullt personal- och arbetsmiljöansvar. Arbetet kräver också att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Du är en driftig, engagerad person som tycker om utmaningar. Du är affärs- och utvecklingsinriktad, och vill engagera dig i regionens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Upplysningar lämnas av Regionchef Jonas Ekholm, på telefon: 0706-97 35 00

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga