Big Travel · Publicerad 31 okt

Har du ett prestigelöst förhållningssätt och värderar en nära relation till dina kollegor? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig! Tillsammans med Big Travel söker vi nu en ekonom till rollen som kvalificerad redovisningsekonom som tillsammans med en grupp kollegor ska säkerställa kvalitet i bokslut och redovisningsflödet. Som redovisningsekonom kommer du att få arbeta i ett stabilt och roligt företag som är specialiserat inom nisch- och paketresor. Som redovisningsekonom kommer du att ha ett eget ansvar och förväntas arbeta både högt och lågt. Du är självgående, kan ta initiativ och gillar en arbetsmiljö med tempo. Som redovisningsekonom rapporterar du till Redovisningschef och sitter på Big Travels kontor i Mörby, 5 minuters gång från tunnelbanan.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter som redovisningsekonom:
 • Månads- och kvartalsbokslutsarbete
 • Löpande redovisning
 • Avstämningar utbetalningar- och inbetalningar
 • Periodiseringar och reserveringar
 • Rapportering i samråd med business controllers
 • Behjälplig i moms- och arbetsgivardeklarationer
 • Vidareutveckla processer inom ekonomi och redovisning
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom ekonomi och minst 4 års erfarenhet av att ha arbetat med bokslut och löpande redovisning. Du har tidigare arbetat i en roll där du haft ett eget redovisningsansvar och har planerat inför bokslut. Du har tidigare kommit i kontakt med rapportering. Det är en fördel men inget krav om du har arbetat med årsbokslut tidigare. Har du tidigare arbetat inom resebolag ser vi det som meriterade. Du är trygg i att använda Excel och en bonus om du arbetat i Antares tidigare. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du tycker om att ta eget ansvar och strävar efter att ständigt utveckla dina kunskaper. Du kan agera på eget initiativ och prioritera din arbetsinsats. Du tycker om att lösa problem och arbetar gärna brett med olika arbetsuppgifter inom redovisning. Du har ett nyfiket förhållningssätt och tycker om att arbeta med analys och problemlösning. Du föredrar och trivs bäst i miljöer med högt tempo, en stark team-känsla och där nya arbetssätt välkomnas.

Placeringsort: Stockholm

Om Big Travel Sweden AB

Med mer än 30 års erfarenhet är det vår målsättning att vara det självklara valet för resenären. Genom att samla marknadens utbud av resor, flyg och hotell på ett och samma ställe kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga pris och service oavsett typ av resa. Oavsett om du bokar din resa på nätet, per telefon eller direkt i butik ska du erbjudas omtanke, engagemang och tillgänglighet. Det är enkelt att resa med BIG Travel, vi finns nära dig.

Läs mer på www.bigtravel.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Big Travel med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Casper Båge Von Sivers på 070-029 11 41 eller kandidatansvarig Martin Nyström, 070-166 08 11. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Accountant, Senior accountant, Head accountant, Financial accountant, Financial controller, Accounting manager, Accounting specialist, redovisningsspecialist, Redovisningsansvarig, redovisningsansvarig, Movex Accounting manager, Chief accountant, Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Group accountant, Financial controller, Financial consultant, redovisningsspecialist, redovisningskonsult, bokslut, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, ekonomiansvarig, ekonomichef, redovisningsansvarig, ekonomikonsult
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom