Blendow Group · Publicerad 2 juli

Vi utökar vår konferensverksamhet till totalt 5 konferensrum och söker nu en kursvärdinna som kan ta hand om våra utbildningar och konferenser. Du jobbar måndag till fredag mellan 07.30 - 16.30. Du är en del av Produktionsteamet som genomför fler än 300 kurser per år där du har tydliga ansvarsområden. Du är en glad och positiv person som på ett professionellt sätt kan ta hand om våra deltagare där du snabbt och kreativt hittar lösningar på spontana problem som kan uppstå.

Som kursvärdinna har du stort eget mandat att leverera fantastisk service och du har ett driv, energi och förmåga att ta ansvar för ditt jobb. Under kursdagen ansvarar du för att ställa i ordning kurslokalen med kursmaterial. Du ska checka in kursdeltagarna, kommunicera och samarbeta med våra leverantörer, förbereda frukost och fikapauser samt löpande lösa de situationer och frågor som uppstår under kursdagen.

Arbetet är självständigt samtidigt som du är en del av ett stöttande team. Att känna sig bekväm med att samarbeta med andra och vid behov våga delegera, är därför viktigt för att du ska trivas i rollen som kursvärdinna hos oss. Allt för att leverera den bästa upplevelsen till våra kunder.

Om dig
  • Tidigare erfarenhet av service och kundbemötande inom exempelvis konferens, evenemang, restaurang eller hotell. Leende, positiv med stor ansvarsförmåga.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska.
  • Mycket goda sociala färdigheter.
Din profil
  • Gymnasial utbildning
  • Språk Svenska
  • Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Övrigt
Arbetsomfattningen är heltid med start måndag 27 augusti och sträcker sig fram till och med fredag 12 oktober. Förlängning kan eventuellt ske. Du jobbar måndag till fredag mellan 07.30 - 16.30.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Blendow Group genomför fler än 300 kurser per år och driver även Humlegården Konferens som fristående verksamhet för konferenser. Verksamheten grundades för snart 25 år sedan och har sedan 2001 inriktat sig på att erbjuda juridisk kompetensförsörjning till jurister och andra beslutsfattare.

I dag består vi av drygt 300 medarbetare, varav 60 personer arbetar heltid på vårt huvudkontor vid Stureplan. Blendow
Group är landets ledande och i särklass mest innovativa företag inom juridisk kompetensförsörjning. BG Insitute, som är ett av Blendow Groups affärsområden, är Sveriges största privatägda utbildningsinstitut inom juridik.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Blendow Group tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga