Blocket · Publicerad 25 sept 2020

Vill du jobba med andras jobbdrömmar och även hjälpa våra kunder att förverkliga sina genom att hitta rätt match? Även tillsammans med resterande kollegor bidra till en bättre värld? Det är nämligen det vi gör på Blocket, och i tillägg så uppfyller andras drömmar på Blocket Jobb. En jobbdröm skulle man kunna säga! Du som älskar försäljning, gillar nya saker och har en miljövänlig motor i dig som driver tillväxt och aktivitet, häng med och fortsätt utveckla Blocket Jobb. Vi har ett spännande år framför oss.

Vi är Blocket, Sveriges största och mest populära marknadsplats! Varje månad har vi cirka 12,3 miljoner aktiva användare, vilket i sin tur genererar 85 miljoner sessioner. Vi är stolta över vårt arbete att möjliggöra cirkulär ekonomi i Sverige och vårt bidrag till en positiv miljöpåverkan. Årligen sparar vi 800.000 ton växthusgaser. Vill du få en inblick i Blockets värld? Kolla in oss på Instagram & LinkedIn eller begagnateffekten.se

Som Sveriges största kommersiella marknadsplats för Jobb, är vi fast beslutna att göra jobbsökandet till en bättre upplevelse, både för den som söker nytt jobb och för arbetsgivare som letar kandidater. Och här spelar hela säljkåren en mycket viktig roll, eftersom vi har öronen mot marknaden.

Vad du kommer att göra

Du kommer bearbeta både befintliga och helt nya kunder. Ditt jobb är att vara expert i att skräddarsy annonslösningar för att möta kundens unika behov. Storleken på kunderna varierar från små till mellanstora men också större bolag inom privata sektorn. För att summera det kortfattat:
  • Prospektering, nykundsbearbetning och bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder
  • Aktivitetsansvar, du bokar dina egna möten
  • Budget- och kundansvar
  • Statistik och uppföljning
Vem är du

Självklart har du passion för försäljning och självklart sätter du kunden främst. Öronen använder du för att lyssna in och nyfikenhet för att förstå kundens behov. Du uppskattar och välkomnar förändring samt trivs i fartfyllda och entreprenöriella miljöer. Du är självgående, trygg i din säljstil och arbetsstruktur, resultatinriktad, prestigelös och tar stort ansvar - för dig och ditt team. För även om vi har vår egen budget och kundlåda så jobbar vi som team. Alltid. Du drivs av att göra det där lilla extra och att få bidra till utvecklingen av produkten och kunden.

Du har vana av prospektering, kund/relationsbearbetning samt budget- och kundansvar. Att bearbeta data och statistik för att reflektera över affären är vardagsmat. Samtidigt visar du alltid på hög aktivitet.

Bakgrund/skills
  • +3 års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Erfarenhet av att hålla externa möten både digitalt och fysiskt
  • Flytande i svenska och engelska (både tal och skrift)
Meriterande
  • akademisk eller annan eftergymnasial utbildning
  • Plus i kanten om du har erfarenhet av rekrytering/bemanning/digital annonsering
Hej från Elisabeth och Maja som går på föräldraledighet!

Kom och vicka för oss och samtidigt hänga i världens bästa Jobb-team! Här finns en väldigt fin sammanhållning där vi alltid tar tid för att hjälpa varandra. I tillägg har vi en super-engagerad chef som är närvarande, stöttar, coachar, utmanar och samtidigt tillämpar frihet under ansvar. I rollen jobbar man självständig med sina egna kunder vilket också ger utrymme för att med egna initiativ och kreativitet föra affärsrelationerna framåt. Drömmigt jobb faktiskt!

Hälsning från din blivande chef!

Hej! Jag heter Linnéa och jag är teamleader för ett av våra två Account Manager-teams. Jag har jobbat på Blocket i fyra år och därmed fått uppleva hur Blocket Jobb vuxit (både i antal användare/kunder och i antalet kollegor). Blocket och Blocket Jobb är på en resa där vår målsättning är att med marknadens mest intelligenta annonslösningar, kunna hjälpa arbetsgivare att rekrytera sin drömkandidat och kandidater att hitta sin drömarbetsgivare. I min roll som ledare drivs jag av att se mina kollegor utvecklas, ha roligt och tillsammans knyta våra nävar för att nå våra högt uppsatta personliga och gemensamma mål. Jag ser fram emot att jobba med dig som drivs av försäljning och att skapa långsiktiga relationer.

Är du vår nästa Blocketeer?

Vi ser i så fall fram emot att höra från dig. Skicka din CV eller ansök med din LinkedIn-profil och låt oss veta vad som kickar igång dig. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till julia.maric@blocket.se.

#LI-BLOCKET

Sökord: account manager, AM, säljare, key account manager, KAM, försäljning, jobboard, blocket jobb, jobbdröm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga