Blocket · Publicerad 15 jan 2020

Är du en affärsinriktad projektledare med förmåga att bygga nätverk? Vill du dessutom skugga vår VD Pernilla om dagarna för att hjälpa och underlätta hennes och ledningsgruppens vardag?

Vår VDs bättre hälft (på jobbet) skall inom kort gå på föräldraledighet. Under hennes frånvaro (ca ett år) behöver vi därför en ny klippa som hjälp för att styra Blocket.

Utan dig havererar maskinen

Du håller i struktur för administration och tid, håller ordning och reda på arbetsflöden, arbetsgrupper och ledningsfunktioner. Du äger Pernillas kalender och kan även ta vissa möten i hennes ställe. Kort och gott - du avlastar och kompletterar henne så att hon kan prioritera det som är viktigt och fokusera på det som bara hon kan göra.

Du kommer också vara ansvarig och projektleda våra interna event/konferenser, både stora och små. Ibland på egen hand, ibland med extern hjälp. Merchandise för Blocket ligger också på ditt bord. I rollen kommer du också avlasta resten av ledningsgruppen administrativt. Detta är en ny uppgift både för rollen och resten av ledningsgruppen, så här har du chansen att vara med och bygga upp administrationen kring hela bolagets ledningsgrupp. Vi önskar också att du engagerar dig i interna arbetsgrupper då din roll är en nyckelfunktion och skapar extra värde till hela bolaget.

Vi tror att du:
  • Har ett par års erfarenhet från en liknande roll
  • Har en akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning
  • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Är en driven och serviceinriktad projektledare som tänker själv och tar egna initiativ
  • Är förändringsbenägen och van att jobba i föränderliga miljöer
  • Är proaktiv, flexibel och en stjärna på prioritering
  • Är en kreativ problemlösare som gillar att ge det lilla extra
Att du är strukturerad, noggrann och har en god organisatorisk förmåga är en självklarhet. Likaså att du har hög integritet då du i denna roll kommer ha insyn i typ ... allt. Humor behöver du också, annars blir det inte kul.

Hur det är att jobba med Pernilla

Jag heter Sofia och har rollen som Executive Assistant/projektledare idag. Om jag skulle sammanfatta Pernilla med ett ord så är det att hon är en naturkraft. Pernilla är glad, energisk, positiv och supermodig. Hon är en framåtblickande kulturbyggare som är street smart med en rejäl dos pondus. Pernilla är en engagerande ledare som inte är rädd för förändring. Hon ser helheten och tar ansvar för sina beslut. Som chef ger hon mig både ansvar och frihet. Och hon får mig att skratta. Många gånger varje dag.

PS: För att få en känsla för Pernilla och hennes ledarskap lyssna på Local Glimpse podcast "CEOs & Culture".

https://open.spotify.com/episode/6WSq64sClhbzc0EGwWLeBi?si=P-ehlubGR_WdMiGXZa8n6Q&nd=1

Hej, jag är din nya chef!

Jag heter Pernilla och är VD för Blocket sedan årsskiftet. Jag är en förändringsledare som brinner för att skapa engagerade och framåtlutande organisationer, och jag tror vägen dit är genom en stark företagskultur. Jag är utåtriktad, resultatdriven och kundfokuserad. Viktiga ledord för mig i mitt ledarskap är ansvar, skyltfönster och mod. Och jag tycker att det är himla viktigt att ha kul på jobbet! Jag ser fram emot att tillsammans med resten av gänget leda Blocket in i framtiden!

Har du frågor om rollen, kontakta julia.maric@blocket.se.

Välkommen med din ansökan!

#LI-BLOCKET

Sökord: VD-assistent, executive assistant, CEO assistant, administrativ assistent, project leader, projektledare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga