Blocket · Publicerad 4 sept 2019

Nu söker vi en Head Of Sales Operations som vill bidra till Blockets fortsatta framgångsresa! Fokus i rollen handlar om att utveckla Blockets säljorganisation och bidra till långsiktig tillväxt. Blocket befinner sig i ett superspännande skede där en ny tillväxtstrategi precis lanserats, och där det råder full samsyn kring att verksamhetens gemensamma värdegrund blir avgörande för att lyckas växa verksamheten

Vad ingår i rollen som Head Of Sales Operations

I den här rollen kommer du få möjlighet att bygga upp ett team, sätta struktur och arbetssätt tillsammans med ledningsgruppen för Sales. I rollen ingår personalansvar för ditt team och du kommer jobba tätt ihop med Blockets Insight- och Marknadsavdelning. Ditt uppdrag är att utveckla och kvalitetssäkra säljprocessen, skapa insikter internt för datadrivna beslut och externt för att hjälpa säljkåren med insiktsbaserad försäljning.

Som ansvarig för Sales Operations kommer du tillsammans med ditt team stötta blockets säljorganisation med insikter, annonsbokning, annonsproduktion, CRM, säljmaterial & event. Du ansvarar för Blockets Sales Operations och är en stark bidragare till att uppfylla blockets framåtlutande tillväxtmål och du kommer att sitta med i säljs ledningsgrupp.

Ditt mindset

Du har mycket starkt driv och som person är du handlingskraftig och van att arbeta i processer. Du välkomnar förändring och letar ständigt nya lösningar. Du är van att jobba i en organisation där det sker förändringar.

Som ledare är du erfaren, prestigelös, trygg och tydlig och med din drivna personlighet är du en förebild för andra. Du kommer lägga stort fokus på din förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som extern

Vi ser gärna att du har
  • Erfarenhet av att leda medarbetare
  • Tidigare arbetat inom Business Operations/Sales Operations-organisationer
  • Det är meriterande om du är insatt i svenska marknadsplatser
  • Är datadriven och resultatorienterad
  • Du talar svenska och engelska flytande
Vem är jag som ledare

Jag som rekryterar heter Johan Jaarnek och är CSO på Blocket. Jag har varit i Schibsted i 11 år och på Blocket sedan 2012. Jag brinner för att hitta de bästa lösningar tillsammans med våra kunder och att utveckla affären tillsammans med mitt team. Som ledare är jag närvarande och stöttande utan att lägga mig i detaljer. På Blocket är det högt i tak och vi har kul på jobbet!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blockets syfte är att bidra till en hållbar värld med massor av möjligheter. Det gör vi genom 250 medarbetares stora engagemang och vilja att göra skillnad. Här jobbar vi ut efter våra starka värderingar - ta ansvar, samarbeta, våga och skapa WOW!

Därutöver har vi affärsområden som bland annat Fordon och Bostad och våra ambitiösa tillväxtplaner innebär många nya spännande affärsmöjligheter. Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massös. Som en del av Schibstedkoncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Blocket ägs av Schibsted och omsätter cirka 1 miljard SEK. På vårt kontor i Stockholm arbetar vi tillsammans för hållbar konsumtion, smarta tjänster och digital innovation.

Låter det som det skulle passa dig?

- vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer att träffa kandidater löpande. Har du frågor om rollen eller Blocket, tveka inte att höra av dig till johan.jaarnek@blocket.se.

Välkommen in med din ansökan!

#LI-BLOCKET**
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar, https://www.blocket.se/inspira... och trivs med varandra, https://www.blocket.career/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga