Blocket · Publicerad 6 okt

Löne- och redovisningsekonom sökes till Blocket

Hej! Jag heter Astrid och jobbar som löne- och redovisningsekonom på Blocket! Nu känner jag att det är dags att ägna mig åt lön på heltid och kommer därför att sluta min tjänst vid årsskiftet. Jag har trivts otroligt bra med att vara en del av Blocketfamiljen och hoppas nu att vi kan hitta någon som kan ta vid efter mig som löne- och redovisningsekonom på Blockets härliga ekonomiavdelning.

Vad krävs för rollen?
För att passa in med dina nya kollegor gäller det att du är en strukturerad och driven person som är redo för en ny utmaning i ett av Sveriges mest framgångsrika bolag. Du som får jobbet har möjligheten att bli en nyckelspelare mellan ekonomi, HR och övriga avdelningar inom Blocket och Schibstedkoncernen, där du drivs av variationen att jobba med både lön och redovisning i ett snabbrörligt Techbolag.

Vad ska du göra?
Du ska självständigt kunna sköta hela löneprocessen från att registrera nya medarbetare och göra hela lönekörningen till kontrolluppgifter, anmäla pension till Collectum och semesterårsavslut vilket innebär att du kommer att ha en hel del samarbete med vår HR-avdelning. I den andra delen av rollen ska du ansvara för leverantörsreskontran och den löpande bokföringen med in- och utbetalningar. Du kommer också att vara en viktig del i månadsbokslutsarbetet, där du ska ansvara för avstämningar av löne- och leverantörskonton. Dina närmaste kollegor är ett härligt gäng på 4 personer med redovisningsekonom, redovisningschef, business controller och CFO.

Summa summarum:
Självständighet - du sköter självständigt hela löneprocessen
Ansvar - du ansvarar för leverantörsreskontran och löpande bokföring
Delaktighet - du är en viktig del i månadsbokslutet

Vem är du?
Du måste ha minst 3 års erfarenhet av att ansvara för hela löneprocessen och erfarenhet av löpande bokföring. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön samt ett extra plus om du tidigare har arbetet med Hogia.
Du är en prestigelös person som gillar att utmana dig själv och testa nya saker. Du utför ditt arbete på ett effektivt, självständigt och lösningsorienterat sätt och går gärna till botten med de frågor du ställs inför. Eftersom du blir en person som många medarbetare kommer att vända sig till, är det viktigt att du är vänlig och tillmötesgående då du dagligen har många kontaktytor i bolaget. På Blocket har vi kul och bryr oss om varandra och du har nära till skratt och trivs med att ha kollegor runt omkring dig! Självklart är du en trogen Blocketanvändare!

Vi ser fram emot din ansökan och välkomnar en ny kollega till vårt team!

På Blocket gör vi skillnad tillsammans och skapar en hållbar framtid!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Kontakt
Mejla Tove Sjöblom
Rekryteringen hanteras av
Blocket