Blocket · Publicerad 21 sept

Nu finns en chans att få vara med och utveckla Sveriges största marknadsplats, en tjänst som har 4 miljoner unika användare varje vecka. Vi tror stenhårt på människor och våra kollegor, och som Produktägare på Blocket kommer du vara en nyckelspelare i vårt forsatta arbete framåt.

Om Blocket
Blocket som produkt firar 20 år i år och står inför ett väldigt spännande skede där det kommer ske mycket utveckling kring produkten, organisationen och vårt arbetssätt. Blocket är ett teknikbolag i grunden som erbjuder en innovativ och avslappnad miljö. Fokus ligger på att skapa en arbetsplats där du kan känna dig som hemma och därför lägger vi stor vikt vid att du ska trivas på jobbet.

Om jobbet
Som produktägare på Blocket kommer du spela en central roll och vara något av spindeln i nätet. Du har många många kontaktytor och jobbar med flera olika tvärfunktionella utvecklingsteam. Du levererar förbättringar på vår nuvarande Blocket-plattform samt kommer med nya initiativ kring nästa generation av Blocket. Produktägaren förväntas att tillsammans med sitt team ta fram "rätt" lösningar för de behov och KPI:er som kommer från produktorganisationen och vår produktvision. Du kommer också jobba med att definiera och analysera data för styrning och uppföljning av ditt produktområde. Som Produktägare är du ett språkrör för din del av tjänsten och jobbar med olika intressenter i företaget; tar in behov och informerar om hur arbetet fortlöper. Du förväntas vara en eldsjäl inom ditt produktområde som motiverar och entusiasmerar dina team medlemmar. Att arbeta med människor är en av dina drivkrafter.

Vi letar efter dig som:
  • Har arbetat som produktägare för en digital tjänst i minst 2 år
  • Har förmågan att prioritera arbetet för dina team och kontinuerligt leverera resultat
  • Är intresserad av genomföra user research tillsammans med din UX-kollega
  • Vill samla in behov och kommunicera kring lösningar
  • Gillar att analysera och följa upp data och vågar fatta beslut inom ditt produktområde
På Blocket lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du trivs i en agil och ödmjuk miljö där alla brinner för det de gör. Du är utåtriktad, trivs med att arbeta i team och älskar att komma med idéer. Avslutningsvis är det viktigt att du är en nyfiken och driven person.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga