Blocket · Publicerad 14 sept 2020

Är du super-projektledaren som kan sälj? Projektledaren som är en kreativ doer, som uppskattar siffror och affärer och älskar att förenkla processer? Processer som ska utveckla Blockets samtliga säljavdelningar till att bli än mer top-notch, än mer crisp, än mer WOW. Triggas du dessutom av att sätta din prägel på det du gör så har du här en roll där allt du gör kommer ha impact på Blockets försäljning. Ett litet, rätt nytt team söker sin nya kollega - en kollega som vill göra skillnad. För Blocket, för sina kollegor och för hållbarheten.

Vi är Blocket, Sveriges största och mest populära marknadsplats! Varje månad har vi cirka 12,3 miljoner aktiva användare, vilket i sin tur genererar 85 miljoner sessioner. Vi är stolta över vårt arbete som möjliggör en cirkulär ekonomi i Sverige och vårt bidrag till en positiv miljöpåverkan. Årligen sparar vi 800.000 ton växthusgaser.

Vill du få en inblick i Blockets värld? Kolla in oss på Instagram & LinkedIn! Eller begagnateffekten.se

Vad du kommer att göra

Om det inte framgått ännu så är du i denna roll verkligen superviktig. Du skapar insikter som skapar magi ut i säljleden och vidare ut till kunder och användare. Röda spretiga trådar knyts ihop i vackra mönster och aha-upplevelser. Rollen är säljavdelningens länk till marknadsavdelningen, vår produkt- och affärsavdelning, och såklart ekonomi. Det du kreerar, driver och tar i mål, det utvecklar och kvalitetssäkrar säljprocessen. Det du faktiskt kommer att göra är att du stöttar säljkåren med säljmaterial, webinar, event, CRM ... you name it. Allt möjligt, högt som lågt, driver du från idé till mål, med syfte till att hjälpa och underlätta säljkåren att nå och överträffa Blockets tillväxtmål. Och kanske coolast av allt - du har (i princip) fria händer. Corona har ändå omkullkastat allt. Inget inom sälj är ju som det var, och på Blocket värderar vi att man är modig och testar sig fram till nya lärdomar och resultat.

Vem är du?

Du är van att jobba i en organisation där det sker förändringar. Du har skinn på näsan, kommer med nya idéer och lösningar samt vågar utmana det rådande. Du är en prestigelös och hjälpsam kollega som är ödmjuk inför uppgiften. Samtidigt som du är en riktigt skicklig och lösningsorienterad relationsbyggare, så kan du navigera och hålla samtliga stakeholders nöjda. Detta utan att du släpper fokus på det som blir bäst för teamet och Blocket. Du tänker business, du tänker service, du tänker data och du tänker resultat.

Bakgrund/skills
  • Akademisk examen eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet från säljavdelning, t.ex. Business/Sales Operations
  • Erfarenhet från större organisationer
  • Erfarenhet av att jobba datadrivet
  • Van projektledare och gillar att vara spindeln i nätet
  • Flytande i svenska och engelska (både tal och skrift)
Meriterande
  • tidigare erfarenhet av marknadsplatser
En hälsning från Hugo i teamet

Jag har varit på Blocket senaste två och ett halvt åren, och har jobbat i projektledarrollen nästan hela tiden. Det bästa med rollen är att vi får vara spindeln i nätet och hjälpa säljteamet att nå nya höjder. Ingen dag är den andra lik och vi kan ofta forma vår roll utifrån vad man brinner för och var man skapar mest värde. Så kul!

Mimmi är en fantastisk chef som är stöttar och hjälper till att prioritera samtidigt som hon ger frihet. Och det är högt i tak! Jag ser fram emot att vi blir fler i vårt lilla team. Vi behöver förstärkning för att kunna ta allt till nästa nivå och bli ännu mer proaktiva. Tillsammans!

Hej! Jag är din nya chef!

Mitt namn är Mimmi och jag har varit på Blocket sedan mars i år. Mitt uppdrag är att skapa ett Sales Operations Team som jobbar snabbt och nära säljarna, skapar strukturer och förenklar livet för vår fantastiska säljkår. Mitt personliga mål är att vi har riktigt kul och stöttar varandra i alla steg under vägen. Att vi vågar tänka nytt och inte är rädda för att prova. Som ledare är jag stöttande och coachande med tydliga förväntningar och målsättningar. Team Spirit är enligt mig den viktigaste ingrediensen för att nå lång och förändra på riktigt. Hoppas du vill vara en del av vårt team.

Är du vår nästa Blocketeer?

Vi ser i så fall fram emot att höra från dig. Skicka din CV eller ansök med din LinkedIn-profil och låt oss veta vad som kickar igång dig. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig julia.maric@blocket.se.

#LI-BLOCKET

Sökord: projektledare, project leader, sales, sales operations, event planner, sales coordinator
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga