Blocket · Publicerad 16 sept

Nu söker vi en Social Media- och Content Manager till Blocket!

Om rollen

Du kommer vara ansvarig för sociala medier och content, vilket innebär ansvar för Social media- och content-strategi, produktion och implementering i alla Blockets egna kanaler, i dagsläget Blocket.se, våra appar, Facebook, Instagram, Pinterest och Youtube. Ansvaret är en av de viktigaste delarna i vår marknadsstrategi. Innehållet ska stärka vårt varumärke och upplevelsen av våra tjänster, verka för att skapa buzz och engagemang och generera kvalitativ trafik. Facebook och Youtube är också två av våra viktigaste marknadsföringskanaler och du kommer vara delansvarig även för performance marketing i dessa kanaler. Du kommer jobba i ett tight team med PR, reklam, performance marketing och lojalitetskommunikation.

Om dig
Du är en SoMe/content-nörd med järnkoll på digitala trender och det senaste som händer inom SoMe och content. Det handlar om att löpande vara on top of nya digitala, mobila, sociala och content-trender och snabbt komma på vad och hur vi kan göra av dem i våra egna kanaler. Det gäller att du kan och vågar tänka stort, men att du också tycker det är kul att kavla upp ärmarna och jobba operativt. Du är nyfiken, kreativ och orädd - du gillar att snabbt testa nya saker. Du har ett kommersiellt tänk och intresserar dig för att få vårt content i egna kanaler att hänga ihop med aktiviteter i andra kanaler, både affärsmässigt och kommunikationsmässigt. Du är bra på kreativt skrivande och får gärna ha bra känsla för det estetiska.Vi ser gärna att du har byråbakgrund och/eller erfarenhet av SoMe/content för konsumentvarumärken. Att du gillar att köpa och sälja begagnat utgår vi ifrån! Vi tror på att tillvarata människors förmågor, så dina arbetsuppgifter kan utvecklas beroende på vem du är.

Om oss
Vi som jobbar på Blocket är ett engagerat och familjärt gäng som gillar att gå till jobbet! Vi brinner för Köp & Sälj, Bostad och Jobb och gillar att jobba med en så folkkär sajt som Blocket är. Blocket har flera år i rad blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi trivs tillsammans och välkomnar gärna nya arbetskamrater in i gänget!

Låter det spännande? Ansök nu!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Kontakt
Mejla Cecilia von Krusenstierna
Rekryteringen hanteras av
Blocket

Inga fler liknande jobb tillgängliga