Blocket · Publicerad 30 okt

Hej! Jag heter Erik Almenberg och är produktchef på Blocket - Sveriges största marknadsplats.

Nu är vi i behov av att stärka upp vårt testteam med ytterligare en person. Vill du jobba på en plats där kvalitet, kreativitet och tätt samarbete är en självklarhet? Då kan du vara testaren vi söker efter!

Om oss
Blocket är ett produkt- och techbolag som erbjuder en skön, avslappnad miljö i öppet landskap där vi jobbar tillsammans i tvärfunktionella team.
Hos oss får du genomslag: våra produkter når miljoner svenskar, hjälper dem göra bra affärer och samtidigt skonar vår miljö.
Trots att vi funnits i 20 år, så är vi ett bolag i förändring. Vi ingår idag i ett nätverk av 25 marknadsplatser världen över med ett ökande samarbete över gränserna. Tillsammans bygger vi världens bästa marknadsplats.

Om jobbet
Du behövs i vår resa. Som testare på Blocket kommer du att ingå i ett av våra produktområden. Du finns med under hela processen; från planering till utveckling till lansering. Du kommer att ha en daglig dialog och ett tätt samarbete med utvecklingsteamet, så när de är redo att få sina produkter testade är du också redo att leverera snabb och relevant feedback. Du kommer att vara med på teamens planeringar och ge input utifrån risker, användarvänlighet och krav samt stötta teamen under utvecklingsarbetet.

Du kommer att ingå i Blockets produktteam som är kärnan i Blocket. Vi jobbar nämligen med att dagligen förbättra Sveriges största marknadsplats så att den ska vara precis så bra som våra fyra miljoner besökare kan förvänta sig. Produktteamet på Blocket består av produktägare, designers, testare och data insight.

Vi letar efter dig som
  • Har ett genuint intresse för test och kvalitetssäkring
  • Har kännedom om och intresse av Blocket som produkt
  • Har testat på web och / eller mobilappar
  • Är bekväm med funktionstester, regressionstester samt automatiserade tester
  • Bor i Sverige och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
På Blocket lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du trivs i en agil, ödmjuk miljö där alla brinner för det de gör. Du jobbar gärna tillsammans med andra men kan också jobba självständigt. Vi tror starkt på en öppen feedbackkultur där alla kan vara sig själva och var och en säger säga vad de tycker. Tillsammans tar vi som team Blocket framåt under de bästa förutsättningarna som vi själva skapar.

Jag tror på några saker
  • Att utgå från användarens behov och förutsättningar, men sträva mot integration av användarupplevelse, teknik och affär
  • Produktutveckling och organisation/kultur hänger ihop. Jag är ständigt på jakt efter bättre metoder, processer, strukturer och verktyg för detta.
  • Att det "blir något". Vi i produkt är vad vi lanserar. Vare sig mer eller mindre.
Bli en av oss
Om du känner igen dig i detta ser jag fram emot din ansökan!
Tjänsten är en visstidsanställning till sista juni 2018 med goda chanser till förlängning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan nu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla HR Manager Talent Solutions
Rekryteringen hanteras av
Blocket

Inga fler liknande jobb tillgängliga