Blocket · Publicerad 23 mars

Vi på Blocket söker nu ytterligare en skarp backendutvecklare med fokus på DevOps till vårt härliga Tools Team!

Om rollen
Vårt Tools Team består idag av tre duktiga utvecklare med bred erfarenhet av backendutveckling och DevOps. Vi söker nu ytterligare en utvecklare som gillar att jobba med allt från utveckling av pipelines för lansering av ny mjukvara till att sätta upp virtualiserade miljöer och utveckla applikationer som kopplar ihop olika delar av en komplex infrastruktur. Du kommer också att samarbeta nära med våra utvecklingsteam, sysadmins och andra team inom Schibsted.

I det dagliga arbetet kommer du att bygga och underhålla plattformar med bland annat Kubernetes, AWS och LXD. Ovanpå dessa kommer du att utveckla verktyg som binder samman plattformen som t ex lastbalanserare, service proxies, circuit breakers, feature toggles m.m.

Vem är du?
Vi värdesätter dina personliga egenskaper och för att passa in och trivas hos oss på Blocket är det viktigt att du är trygg, effektiv och engagerad. I din yrkesroll brinner du för kvalitet och automatisering. Du är social, ansvarsfull och tycker om att lära dig nya saker och att lösa kluriga problem.

Vi ser också att du gärna har tidigare erfarenhet både från uppsättning av hårdvarubaserade, virtualiserade och molnbaserade lösningar samt utveckling av verktyg för dessa. Du har själv utvecklat och har erfarenhet av att jobba i ett team. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är bra om du har erfarenhet av;
  • Utveckling i C eller Golang samt skriptspråk som Python och Shell skript
  • Uppsättning av molnlösningar i Amazon AWS eller Google GCP
  • Erfarenhet av Linux-miljöer som administratör.
Det är också värdefullt om du har följande;
  • Erfarenhet av något Continuous integration-verktyg som Jenkins, Hudson, Travis eller Bamboo.
  • Erfarenhet av Linux KVM, LXD och andra virtualiseringstekniker
Vem är jag som chef
Jag som kommer att bli din närmaste chef heter Jon Norman och leder Tools Teamet på Blocket. Jag försöker skapa en arbetsmiljö som är enkel att jobba i och där teamet kan arbeta fritt och oberoende men där jag självklart finns tillgänglig när det behövs.

Ansökan
Vill du bli vår Tools Engineer? Skicka i sådana fall in din ansökan redan idag! Vi intervjuar kontinuerligt och hittar vi rätt person så kan vi komma att anställa innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen eller Blocket, maila till jon.norman@blocket.se
Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
1 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Blocket

Inga fler liknande jobb tillgängliga