Blocket · Publicerad 14 okt

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest folkkära app? Tycker du att det ska vara kul att gå till jobbet? Då har du hittat rätt!

Om rollen

Vi behöver stärka upp vårt härliga gäng med ytterligare en iOS-utvecklare. Mobilteamet består i dag av 9 personer, varav 4 av oss jobbar specifikt med iOS.

Som utvecklare på Blockets appar får du erfarenhet av att jobba med extremt många engagerade användare. Små kodmissar kan snabbt eskalera till enorma krasch-buggar där betyget droppar på play store. Det är upp till dig och teamet att tackla detta med stabil kodstandard och/eller beta/stageade releaser. Våra appar är några av de mest använda i Sverige och därför en mycket spännande produkt att jobba med.

Om dig

Du har glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Du vill vara på en riktigt bra arbetsplats och bidrar också till en. Vi trivs nämligen med att jobba med varandra. Och vi brinner för det vi jobbar med. Samtidigt tycker vi att det är viktigt med ett liv utanför jobbet också.Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av mobilutveckling. App-utveckling är ditt intresse så med största sannolikhet har du gjort egna appar på din fritid också. Du är en riktig lagspelare och vill jobba teamorienterat. Vårt fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma och göra det du är bäst på, tillsammans med fantastiska kollegor.

Du har:
  • Goda erfarenheter av iOS-utveckling både för iPhone och iPad
  • Bred kunskap inom utveckling och är riktigt vass på Objective-C och Xcode
  • Varit delaktig i utvecklingen av minst en AppStore-publicerad applikation
  • Viljan att utvecklas. Eftersom Blocket använder en egenutvecklad plattform så tycker du om att lära dig nytt och jobba nära dina kollegor och du drivs av nya utmaningar
  • Kunskaper i både svenska och engelska
  • Har du även Swift-kunskaper är det meriterande
Varför Blocket?

Förutom att Blocket är en av Sveriges bästa arbetsplatser och en av Sveriges mest välbesökta site, så är vi ett teknikbolag som erbjuder en innovativ, entreprenöriell och avslappnad miljö. Utöver det så erbjuder vi våra anställda generösa förmåner såsom sjukvårdsförsäkring, SATS-kort, en egen naprapat och massös och roliga in-house aktiviteter där du får utrymme att utveckla dina egna projekt såsom "Hack Days. Dessutom är vi del av Nordens största Mediekoncern Schibsted, vilket öppnar upp en massa möjligheter. Våra appar och mobila sajt hör till de största och mest använda mobila kanalerna i Sverige, där vår iOS-app har över 400 000 användare om dagen, vilket gör att vi sträcker på oss lite extra av stolthet.

Vill du jobba med din hobby tillsammans med likasinnade kollegor?
Häng med oss! Vi träffar kandidater löpande och tillsätter rollen så snart vi har hittat rätt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
3 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Erik Ingman
Rekryteringen hanteras av
Blocket

Inga fler liknande jobb tillgängliga