BlueStep Bank · Publicerad Idag 00:00

Om tjänsten

Vi söker en redovisningsekonom som ingår i Accounting gruppen. Gruppen består av fyra personer. Tillsammans med dina kollegor i gruppen ansvarar du för den legala redovisningen i företaget. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder variation med allt ifrån den löpande bokföringen och reskontran till avstämningar, bokslut, skatt/moms och rapportering. Rollen innefattar även engagemang i olika projekt relaterade till utveckling av bolagets ekonomifunktion.

På BlueStep används ekonomisystemet Agresso.

Din profil

Du bör ha minst två års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet Agresso. Du förutsätts ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska – i både tal och skrift, och är en van användare av Excel.

Som person är du prestigelös, har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du är flexibel och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus. Vidare är du trygg i dig själv och i rollen som redovisningsekonom. Att hjälpa kollegor och att vara öppen för att vid behov be om hjälp ser vi som styrkor.

Med ditt utåtriktade sätt bidrar du på ett bra sätt till den goda stämningen i gruppen och företaget!

Erbjudande

Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det.

Då är kanske BlueStep något för dig. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

Intresserad?

Vi ser framemot din ansökan med CV och personligt brev via mail till linnea.jansbo@bluestep.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 oktober 2017. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank. Orsaken till att den traditionella banken säger nej kan vara att du inte har en fast anställningsform utan att du jobbar som tex vikarie eller projektanställd. Andra orsaker kan vara att du är egen företagare eller att du har fått en betalningsanmärkning tex p g a vårdnadstvist efter en skilsmässa eller glömd TV-avgift. Sedan starten 2005 har vi hjälp tiotusentals människor med lån genom att fokusera på individers framtida betalningsmöjligheter istället för historiska problem.

BlueStep Bank har funnits i Sverige sen 2005 och erbjuder främst bolån men även privatlån och sparkonton. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är 200 anställda, varav 150 i Stockholm. Vi är ett multikulturellt företag och har bland vår personal en stor variation när det kommer till ursprung och bakgrund, vi har räknat till 26 olika nationaliteter inom bolaget. Vi har kontor i Stockholm, Oslo och Helsingborg.

Läs gärna mer på: www.bluestep.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom