BlueStep Bank · Publicerad 19 feb

Vi söker bolånehandläggare till BlueStep Bank i Stockholm! Är du nyfiken på att utvecklas inom bank och finans? Sök här!

Är du intresserad av att utvecklas inom finansbranschen och vill ta nästa steg till BlueStep Bank i Stockholm? Nu söker vi bolånehandläggare som brinner för kundmötet och som ser en framtid inom bank och finans. Ta chansen att bli en del av en växande utmanare. Sök jobbet som bolånehandläggare till BlueStep Bank idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BlueStep Bank blir du en del av ett företag som i drygt tio år utmanat en traditionell bankbransch och som har stora ambitioner att fortsätta växa. Här är arbetsglädjen i fokus och vi har enormt nöjda kollegor. För rätt person finns det stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen.

Du erbjuds ett förmånspaket med b la friskvårdsbidrag på 3000 kr/år, rikskort 1000 kr/månad, sjukförsäkring, tjänstepension samt möjlighet till bonus.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som bolånehandläggare på BlueStep Bank kommer du:
 • Ta emot förberedda ansökningsförfrågningar via vår kundtjänst
 • Fatta kreditbeslut och bevilja bolåneansökan/lånelöften
 • Ansvara för all kundkontakt och bearbeta din kundportfölj genom hela bolåneprocessen (från ansökan till utbetalning)
 • Säkerställer att risk- och regelefterlevnad efterlevs
 • Arbeta nära kreditavdelningen kring kreditärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i BlueStep Banks ljusa och moderna nya lokaler i centrala Stockholm. Bolaget består idag av 200 anställda, varav 150 i Stockholm. Som bolånehandläggare ingår du i en grupp om ca 10 personer och är en av tre grupper inom BlueStep Banks kundcenter. Som nyanställd får du en gedigen utbildning med information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

För att passa som bolånehandläggare hos BlueStep tror vi att du:
 • har erfarenhet av bolån
 • är van vid kundkontakt (inom försäljning och/eller kundservice, gärna över telefon)
 • har ett intresse för bank och finans
 • är resultatorienterad och drivs av att göra långsiktiga affärer
 • är noggrann och strukturerad
 • gillar att bygga relationer med kunder som alla har olika behov och önskemål
 • talar och skriver god svenska
 • har god datavana och trivs med att jobba i olika affärssystem
Det är också meriterande om du:
 • har jobbat inom bank och finans tidigare
 • har SwedSec-licensering för bolån
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler jobb från BlueStep Bank tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga