Bluestep Bank AB · Publicerad 9 mars

BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. BlueStep erbjuder alltså ett alternativ under den period kunden av olika anledningar inte kan få lån av de flesta andra banker. Vanliga anledningar till den traditionella bankens låneavslag är kundens anställningsform och ekonomiska historik. Många människor har idag vikariat, projektanställning eller är egna företagare, men de inkomstformerna anser ofta de traditionella bankerna vara mindre säkra än inkomsterna från en fast anställning. BlueStep Bank gör en annan bedömning och har hjälpt tiotusentals människor med lån genom att utgå från den nuvarande och framtida betalningsförmågan, och inte bara titta på anställningsform och kredithistorik.

BlueStep Bank etablerades i Sverige 2005 och i Norge 2010. Sedan 2017 heter vår ägare EQT. Vårt erbjudande omfattar bolån, privatlån och sparkonton till privatpersoner. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är över 200 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo och Helsingborg. BlueStep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov!

Om tjänsten

Vi söker en ekonomiassistent på visstid, 12 månader, till avdelningen Financial Control. Gruppen består av sju personer.
  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • In- och utbetalningar
  • Månadsavstämningar och bokslutsarbete
På BlueStep används ekonomisystemet Agresso.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har en ekonomiutbildning från högskola. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet Agresso. Du förutsätts ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska - i både tal och skrift, och är en van användare av Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Att hjälpa kollegor och att vara öppen för att vid behov be om hjälp ser vi som styrkor.

Erbjudande

Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det. Då är kanske BlueStep något för dig. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

Intresserad?

Klicka på ansök för att söka tjänsten. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 mars 2018. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Linnea Jansbo på linnea.jansbo@bluestep.se.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga