Bluestep Bank AB · Publicerad 16 feb

Vi söker en Web Product Owner!

Om BlueStep
BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. BlueStep erbjuder alltså ett alternativ under den period kunden av olika anledningar inte kan få lån av de flesta andra banker. Vanliga anledningar till den traditionella bankens låneavslag är kundens anställningsform och ekonomiska historik. Många människor har idag vikariat, projektanställning eller är egna företagare, men de inkomstformerna anser ofta de traditionella bankerna vara mindre säkra än inkomsterna från en fast anställning. BlueStep Bank gör en annan bedömning och har hjälpt tiotusentals människor med lån genom att utgå från den nuvarande och framtida betalningsförmågan, och inte bara titta på anställningsform och kredithistorik.

BlueStep Bank etablerades i Sverige 2005 och i Norge 2010. Sedan 2017 heter vår ägare EQT. Vårt erbjudande omfattar bolån, privatlån och sparkonton till privatpersoner. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är över 200 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo och Helsingborg. BlueStep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov! Läs gärna mer på: www.bluestep.se

Om tjänsten
Vi på BlueStep Bank och våra nya ägare EQT vill satsa mer på vår digitala marknadsföring och står därför inför en förändringsresa och är i startskedet av att utveckla nya websiter och portaler. Nu söker vi en engagerad, mångsidig och utåtriktad Web Product Owner. Det här är en chans att få vara med från början och bidra med din egna prägel till rollen.

I rollen som Web Product Owner kommer du att arbeta nära IT och Marknadsavdelningen. Du kommer att driva förändringen och moderniseringen av vår webb, utveckla vår kundportal och hantera utvärderingar kring digitala satsningar. Arbetet sker nära Head of Digital Marketing men du kommer också agera Speaking Partner mot IT. Samt koordinera, projektleda och interagera med verksamheten i Stockholm, Helsingborg, Oslo och fler marknader i framtiden. Man blir en länk mellan IT och Marknad och kommunicerar och kravställer mot exempelvis webb- och mediebyråer ur ett tekniskt perspektiv.

Framöver kommer du vara en del i skapandet av nya kundportaler, webbsidor och digitala verktyg.

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har arbetat i en liknande roll eller som teknisk projektledare i ca 5 år. Vi tror att du har praktisk erfarenhet från följande områden:
  • Webbutveckling
  • EPiServer
  • Digital Marketing
  • A/B-testning
  • CRO & SEO optimering
Meriterande
  • Google Tag Manager, HotJar eller liknande
  • OMNI-channels och personalisering
  • Erfarenhet av bank och finans
Erbjudande
Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det.
Då är BlueStep något för dig. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan! Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du även där välkommen att kontakta Jonna.ekedahl@bluestep.se.

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga