Bonava AB · Publicerad 9 nov 2020

Intresserad av modern produktutveckling? Anta utmaningen och förbättra upplevelsen för Bonava's kunder som backend utvecklare

På Bonava bygger vi inte bara hus, vi skapar hem och kvarter där människor lever sina liv. Som Backend utvecklare i .NET hos oss kommer du att vara en del av Bonava's kontinuerliga digitalisering och aktivt bidra till kundupplevelsen, vägleda och ge våra kunder möjlighet att hitta, köpa och flytta in i sitt nya Bonava hem. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team som driver teknik och tjänster på Bonava's digitala plattformar.

Vi erbjuder dig
  • En tid av transformation där det digitala utvecklingsteamet spelar en viktig roll med förmågan att utforska och prova nya metoder och tekniker
  • Ett globalt företag som sträcker sig över 9 marknader
  • Modern produktutveckling i en miljö där du sätter dina egna gränser
Teamet nyutvecklar tjänster som guidar kunden i det stora beslut som ett bostadsköp är. Här är du involverad i hela kundresan då teamet ansvarar för alla delar som kunden interagerar med.

Det här gör du hos oss

Som .NET backend utvecklare hos oss blir du en del av ett digitalt team och jobbar med att förbättra hela kundresan och våra digitala produkter. Till exempel kommer du att:
  • Vara delaktig och delta i den övergripande applikationscykeln
  • Utveckla logiken och funktionen bakom våra webbapplikationer i Episerver
  • Ansvara för integrationer med våra backend-system
  • Skriva enhets och automatiska tester
  • Samarbeta med Frontend utvecklare, UX och resten av det digitala teamet
Vi jobbar med C#.NET. De lösningar och applikationer som du och teamet utvecklar gör att kunderna kan förstå och visualisera köpet av sitt nya hem.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer ingå i ett växande digitalt team med specialister inom modern produktutveckling, såsom utvecklare, UX/CX och en scrum master. Du kommer jobba nationellt i 9 marknader runt Östersjön och i nära samarbete med kollegor inom försäljning, marknadsföring och kundservice. Inom utvecklingsteamet programmerar vi enskilt, i par och ibland i så kallad MOB-programmering där samtliga är involverade i diskussioner gällande arkitektur. Här är vi i hög grad ett självstyrande team där vi gemensamt fattar beslut kring hur vi arbetar och de verktyg vi använder.

Precis som våra kunder har vi hittat hem och sitter i moderna lokaler på Kungsholmen, Stockholm.

Mer om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med klientinriktade applikationer inom modern produktutveckling. Du har ett stort intresse och en djup förståelse för webbutveckling, gärna i .NET C#, och hela livscykeln för systemutveckling. Det är positivt med tidigare erfarenhet av ElasticSearch, Fastly, Kibana, Azure, Git, Jira och enhets testning.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga