Bonava AB · Publicerad 18 feb 2021

Som Frontend-utvecklare hos Bonava kommer du jobba agilt med fokus på nyutveckling med tekniker som React, Typescript / Javascript

På Bonava bygger vi inte bara hus, vi skapar hem och kvarter där människor lever sina liv. Som Frontend-utvecklare inom React hos oss kommer du att vara en del av Bonava's kontinuerliga digitalisering, där du kommer få stora möjligheter att påverka och forma hur våra kunder kommer hitta, köpa och flytta in i sina nya Bonavahem!

Vi erbjuder dig
  • Du kommer ingå i ett agilt och tvärfunktionellt team som driver teknik och tjänster på Bonavas digitala plattformar
  • Du kommer inneha en bred roll, med stor frihet att utforska och prova nya metoder, verktyg och tekniker.
  • Här blir du en del av ett globalt företag som sträcker sig över 9 marknader, där kulturen är öppen och varm. Det är stort fokus på att man ska trivas, må bra och ha roligt på jobbet.
  • Nyutveckling i en modern miljö där du sätter dina egna gränser på hur mycket du kommer kunna utvecklas i din roll.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Frontend-utvecklare hos oss blir du en del av ett digitalt team och jobbar med att förbättra kundresan när det kommer till design/UX, interaktion och kvalitet. Du kommer bland annat att:
  • Jobba med nyutveckling, förbättring och optimering av Bonava´s webbapplikationer och webbplatser som kunderna ser och integrerar med.
  • Vara delaktig och delta i den övergripande applikationscykeln.
  • Samla in feedback från användare och kunder
  • Samarbeta med Backend utvecklare, UX och resten av det digitala teamet
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett växande digitalt team med specialister inom modern produktutveckling, såsom frontend-utvecklare, UX/CX och en Scrum Master. Inom utvecklingsteamet arbetar vi agilt och programmerar både enskilt, i par och även MOB-programmering. Här är vi i hög grad ett självstyrande team där vi gemensamt fattar beslut kring hur vi arbetar och de verktyg och tekniker vi använder. Vi testar gärna nytt!

Precis som våra kunder har vi hittat hem och sitter i moderna lokaler på Kungsholmen, Stockholm.

Mer om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett stort intresse av att jobba med modern produktutveckling. Du brinner för att jobba brett där fokus ligger på frontend-delarna inom klientinriktade applikationer samt webbutveckling. Du är trygg inom React och Typescript/Javascript. Har du berört eller vill utvecklas inom verktyg som ElasticSearch, Azure, Kibana, Git eller Jira så är det mycket positivt.

Din tekniska kompetens är förstås viktig, men vi lägger störst vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som vill göra skillnad genom att bygga något långsiktigt med ett fokus på att påverka människors liv positivt. Här kommer du få stora möjligheter att förändra och påverka, vilket gör det viktigt att du trivs med att ta initiativ och ett stort ansvar. Du välkomnar det okända och du vågar testa nya vägar och möjligheter så att både du, ditt team och Bonavas produkter utvecklas och hela tiden blir bättre!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga