Bonava AB · Publicerad 9 nov 2020

Intresserad av modern produktutveckling? Anta utmaningen och förbättra upplevelsen för Bonava's kunder som frontend utvecklare

På Bonava bygger vi inte bara hus, vi skapar hem och kvarter där människor lever sina liv. Som frontend utvecklare hos oss kommer du att vara en del av Bonavas kontinuerliga digitalisering och aktivt bidra till kundupplevelsen, vägleda och ge våra kunder möjlighet att hitta, köpa och flytta in i sitt nya Bonava hem. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team som driver teknik och tjänster på Bonava's digitala plattformar framåt.

Vi erbjuder dig
  • En tid av transformation där det digitala utvecklingsteamet spelar en viktig roll för att utforska och prova nya metoder och tekniker
  • Ett globalt företag som sträcker sig över 9 marknader
  • Modern produktutveckling i en miljö där du sätter dina egna gränser
Teamet nyutvecklar tjänster som guidar kunden i det stora beslut som ett bostadsköp är. Här är du involverad i hela kundresan då teamet ansvarar för alla delar som kunden interagerar med.

Det här gör du hos oss

Som frontend utvecklare hos oss blir du en del av ett digitalt team och jobbar med att förbättra kundresan när det kommer till design/UX, interaktion och kvalitet. Till exempel kommer du att:
  • Jobba med nyutveckling, förbättring och optimering av Bonava´s webbapplikationer och webbplatser som kunderna ser och integrerar med
  • Vara delaktig och delta i den övergripande applikationscykeln
  • Samla in feedback från användare och kunder
  • Skriva enhets- och automatiska tester
  • Samarbeta med Backend utvecklare, UX och resten av det digitala teamet
De lösningar och applikationer som du och teamet utvecklar gör att kunderna kan förstå och visualisera köpet av sitt nya hem.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer ingå i ett växande digitalt team med specialister inom modern produktutveckling, såsom utvecklare, UX/CX och scrum master. Gruppens präglas av ett nytänkande där nya idéer välkomnas för att skapa kundnytta. Du kommer ha en central funktion och samarbeta över teamgränser och även internationellt mot 9 marknader runt Östersjön. Precis som våra kunder har vi hittat hem och sitter i moderna lokaler på Kungsholmen, Stockholm.

Mer om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med klientinriktade applikationer inom modern produktutveckling. Du har ett stort intresse av design och kundupplevelse med förståelse för viktiga design principer. Du är skicklig inom React och Typescript/Javasript. Det är positivt med tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom e-handel, Git, Jira och enhetstestning.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga