Bonnier News · Publicerad 18 juli

Nu söker vi en IT-tekniker till Bonnier News i Stockholm. Intresserad? Läs nedan.

Är du en serviceinriktad person som har ett genuint IT-intresse och har erfarenhet av arbete som IT-tekniker? Som IT-tekniker på Bonnier News i Stockholm är du en viktig del av förstklassig IT-support till redaktionerna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en unik och spännande roll i en snabbrörlig miljö som bara finns på en nyhetsredaktion - mitt i händelsernas centrum och där du lär dig nya saker varje dag. Här kommer du jobba mot Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industris redaktioner. Rollen är med bredd inom IT-support, och du kommer också agera produktionsledare.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • IT-support mot användarna i en tekniskt blandad miljö
  • Jobba onsite på Expressen, Dagens Nyheters och Dagens Industris redaktioner
  • Agera produktionsledare på Dagens Industri och se till att tidningen går iväg till tryck
Rollen innebär också

Du kommer jobba med IT-support av varierade uppgifter mot användarna på Bonnier News. Du blir en viktig del i teamet som består av 20 personer. Du kommer sitta ute på redaktionerna för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen. Du kommer också sitta i servicedesken och besvara ärenden via både telefon och mail. Du kommer att jobba dagtid men arbetstiderna kan variera då du jobbar i skift.

Du kommer vara anställd hos TNG men jobba som konsult i Bonnier News dagliga verksamhet.

VEM ÄR DU?

Du som kommer trivas här är en person som stimuleras av nya utmaningar och kan agera både självständigt och ihop med dina kollegor. Du har en förmåga att skapa förtroende hos användarna.
Du har tidigare:
  • Jobbat som supporttekniker, gärna i en händelserik miljö
  • Goda kunskaper i Adobe CC, felsökning och redigering
  • Teknisk kunskap om Office 365/ G Suite, Active Directory, Skrivare m.m.
Du behöver också ha goda kunskaper inom både Mac OS X samt Windows 10. Eftersom du kommer jobba på en redaktion är kunskap och erfarenhet av system och applikationer inom grafisk teknik eller medieteknik ett starkt önskemål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga