Brainflow · Publicerad Igår 14:10

Brinner du för entreprenörskap, har erfarenhet från att driva etableringsprojekt och trivs i en föränderlig miljö? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens familjeunderhållning. Brainflow har utvecklat nästa generation "reality gaming", en digital plattform för fysiska och intellektuella utmaningar. Grunden är lagd men vi behöver nu dig som tar över stafettpinnen och driver vår expansion.

Din roll
Som etableringsansvarig driver du etableringen av våra anläggningar, ansvarar och projektleder byggnationen av våra rum och säkerställer att dessa färdigställs enligt vårt koncept. Tjänsten är belägen i Stockholm och du rapporterar till VD, Anders Lindgren.

Din profil
Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleexamen samt B-körkort då det förekommer resor i arbetet, nationellt såväl som internationellt. Vidare har du flera års erfarenhet från liknande roll inom etablering och/eller byggprojektledning. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen är du självgående och har förmåga att strukturera och genomföra projekt. Vi ser gärna att du är en trygg förhandlare och har förmåga att skapa förtroende och utveckla kundrelationer.

För att trivas i rollen har du ett entreprenörshjärta och trivs i en föränderlig miljö med ett högt tempo. Vi befinner oss i en tillväxtfas vilket kräver att du är prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du är en driven och engagerad person som gärna vill bli en del av Brainflow optionsmöjligheter finns.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 14 april. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, 0768 – 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brainflow är ett tech- och plattformsbolag som verkar inom edutainmentsektorn. Bolaget har utvecklat en egen plattform och spelmotor för ett koncept med fysiska spelrum och center för dessa. Den globala marknaden är stor och förväntas växa kraftigt under de kommande tio åren. Brainflow har idag ett samarbete med en global aktör för utrullning i och utanför Sverige. Därför behöver Brainflow expandera sin organisation. Grundarna Anders Lindgren och Fredrik Bergman har en gedigen entreprenörsbakgrund med mångårig erfarenhet av sektorn. Anders är serieentreprenör som bl a grundat Itrim kedjan. Fredrik har en gedigen IT-bakgrund där han bl a varit VD för Enfo Zystems.

+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga