Bravida Sverige AB · Publicerad Igår 16:03

Nu söker vi en serviceinriktad HR-parter till Bravida. Bravida är en ledande totalleverantör i Norden och som strävar efter att ha de nöjdaste kunderna och medarbetarna i sin bransch. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på sex månader och som därefter går över i en anställning hos vår kund. Uppdraget startar omgående med hänsyn till en månads uppsägningstid. Placeringsort Stockholm.

Ditt uppdrag

Tjänsten som HR-partner är en spännande och utvecklande tjänst på Bravidas huvudkontor. Du kommer att vara en del av ett kompetent HR-team för koncern och koncernstab och arbeta nära övriga HR-funktioner i bolaget. Som HR-partner arbetar du i en utvecklingsorienterad miljö som ställer höga krav på flexibilitet och vana att arbeta gentemot flera kontaktytor. Arbetet med HR-frågor hos Bravida innebär spännande arbetsdagar med stor variation i arbetsuppgifter:
  • En stor del av arbetet kommer att vara att fortsatt projektleda pågående implementation av HR-system och medarbetarundersökning som omfattar samtliga nordiska länder.
  • Du har ett övergripande ansvar för rekryteringssystemet, annonseringskanalerna i Sverige och har en samordnande roll i rekryteringsgruppen och arbetet med de svenska facken.
  • Tillsammans med utbildningschefen driver och utvecklar du även Bolagets interna utbildningar.
  • Andra arbetsuppgifter är att uppdatera personalinformation på intranätet och arbeta med Personalförmåner.
Din bakgrund

Har du bred erfarenhet av HR-frågor, vana av att driva projekt och är redo för nya utmaningar i en positiv arbetsmiljö då är detta jobbet för dig! Vi söker dig som har en akademisk examen som personalvetare eller liknande samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av projektledning och erfarenhet av implementering av HR-system. Du bör också ha erfarenhet av medarbetarundersökningar, rekrytering och arbete med utbildningar. Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. Du är engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta mot högt ställda mål i en arbetsgrupp där flexibilitet, service och utveckling är en självklarhet.

För att trivas och lyckas hos vår kund behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. Hos vår kund arbetar man gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och alla hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör kunden till ett vinnande lag!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre.
Vår kund eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vår kund dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom sin bransch i Norden. Det gör att de kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. Hos Bravida är det viktigt med gemenskap och att alla känner sig som en del av företaget, Som anställd får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga. I flera år i rad har Bravida blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Under tiden du är konsult

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Karlsson (johanna.karlsson@wise.se) och Paola Banegas (paola.banegas@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga