Brightby Bemanning · Publicerad 5 okt 2021

Nu söker vi en administratör inom värdepapper till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som administratör inom värdepapper. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt, och pågå initialt i 6 månader. Möjlighet till förlängning finns för rätt person.

Om rollen

Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med Corporate Actions. Arbetsuppgifterna i gruppen består av administration av företagshändelser inom både svenska & globala värdepapper. I rollen ingår även avstämningar, samt kommunikation med både depåbanker och andra intressenter.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven och har tidigare erfarenhet av värdepappersområdet, gärna inom Corporate Actions. Du är noggrann, gillar ordning och att jobba med förbättringar, dels självständigt men även som en social lagspelare. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. Har du erfarenhet av SimCorp Dimension så är det mycket meriterande.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga