Brightby Bemanning · Publicerad 3 sept 2021

Brightby Bemanning söker nu för kunds räkning; en av Sveriges största Skogsförvaltare, en framåt, driven och problemlösande ekonomiassistent med mycket goda kunskaper inom både kund- och leverantörsreskontra.

Som ekonomiassistent hos kunden blir du en del i det som får skogen och Sverige att växa. Kulturen präglas av eget ansvar, mod och nyfikenhet. Du får arbeta i ett trevligt team där alla hjälps åt. Du kommer att sitta i centrala Stockholm och ingå i deras ekonomiavdelning som idag består av 14 personer.

Du ansvarar för:
 • Hantering av kund- och leverantörsfakturor, svenska och utländska
 • Elektronisk leverantörsfakturahantering
 • Behjälplig vid avstämning av leverantörsreskontra/balansräkning
 • Hantering av påminnelser och inkassokrav
 • Leverantörsbetalningar
 • Hantering av kreditfakturor
 • Återrapportering av betalfiler
Om din kompetens

Vi söker dig som har ca 2-3 års erfarenhet en liknande tjänst som ekonomiassistent och där du arbetat med stora flöden. Du är van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du arbetat med ExFlow och Dynamics 365 och/ eller AX, samt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett strukturerat arbetssätt, är självständig och ansvarskännande och tycker om att bidra med din kompetens. Du är bra på att samarbeta, är noggrann och trivs i ett stort bolag med familjär stämning och högt i tak.

Placeringsort Företagets huvudkontor är placerat centralt i Stockholm City

Tillträde Omgående

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby Bemanning. Uppdraget hos denna kund är ca 6 månader.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren via e-post: carolina.lofgren@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

kundreskontra, leverantörsreskontra
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga