Brightby Bemanning · Publicerad 12 sept 2021

Vill du arbeta i ett bolag med fart och fläkt och hantera stora flöden? Är du driven och vill jobba i en bred tjänst inom leverantörsreskontra? Här har du en arbetsplats där mycket händer, ett bolag med trevliga lokaler och härliga kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby Bemanning. Efter ca 6 månader finns goda chanser att övergå i en anställning hos vår kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Hantering av leverantörsfakturor, svenska och utländska
 • Elektronisk leverantörsfakturahantering
 • Behjälplig vid avstämning av leverantörsreskontra/balansräkning
 • Hantering av påminnelser och inkassokrav
 • Leverantörsbetalningar
 • Hantering av kreditfakturor
 • Återrapportering av betalfiler
Kvalifikationer

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet en liknande tjänst som ekonomiassistent. Du är van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är van att arbeta med stora flöden och trivs i en föränderlig miljö. Du har tidigare erfarenhet av byggbranschen med byggmoms samt de senaste representationsreglerna. Affärssystemet är Navision, vilket är meriterande men inget krav. Du behärskar även svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du stabil, trygg och flexibel. I ditt arbetssätt är du alltid noggrann och strukturerad samt håller deadlines. Du är van att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Du är en problemlösare och bidrar med din kompetens.

Placeringsort Företagets huvudkontor är placerat strax söder om Stockholm city

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malena Windahl via e-post: malena.windahl@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga