Brightby Bemanning · Publicerad 30 okt 2020

Vi söker nu en konsult för ett längre uppdrag till vår kund.

Om jobbet

Är du intresserad och kunnig inom värdepapper och redovisning, då är detta uppdrag en möjlighet för dig! Vi söker nu söker en konsult till vår kund som kommer arbeta med redovisning, finansiell rapportering och att upprätta årsbokslut för kunder inom Stiftelser.

Du kommer framförallt att upprätta årsredovisningar och rapporter men också prognoser, för stiftelser och ideella föreningar. I arbetet ingår även att göra rimlighetsbedömningar och analyser av den löpande bokföringen. Du kommer ha kontakter med såväl kunder som revisorer och interna avdelningar hos vår kund.

Arbetet innebär en viss säsongsvariation och ställer stora krav på dig under den så kallade bokslutsperioden såväl avseende din arbetstid som ditt fokus! Vår kund strävar ständigt efter att leverera service i världsklass, vilket innebär att du får att vara med och utveckla deras arbetsprocesser och ständigt sträva efter att effektivisera dessa. Allt i syfte att tillhandahålla tjänster och produkter som är konkurrenskraftiga och levererade med hög kvalitet.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i din roll hos oss behöver du vara strukturerad, noggrann och drivande. Du gillar att ta initiativ och att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter. Som person gillar du att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag. Du är analytisk och ser detaljer utan att tappa greppet om helheten. Du har gedigna kunskaper inom redovisning och finansiell redovisning och är van att arbeta i Excel.

Du har gedigna kunskaper inom redovisning och finansiell redovisning och är van att arbeta i Excel. Du är civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet controllerarbete.

För att vara intressant för uppdraget måste du har erfarenhet inom redovisning av värdepapper samt av årsredovisningar.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Meritmind, Robert Persson på 072-8563210 alt robert.persson@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga