Brightby Bemanning · Publicerad 7 apr 2020

Nu söker vi en handläggare till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett finansbolag och du kommer att arbeta som handläggare inom inkasso. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta i maj och pågå till årsskiftet. Möjlighet till förlängning finns.

Arbetsuppgifter:

Ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder som har hamnat på obestånd. Som inkassohandläggare får du ta hand om uppdraget att via telefon och mail ha kontakt med personer som inte har betalat sin räkning eller skuld, och informera dem om deras skyldigheter att betala. I rollen förekommer också samtal och mail från personer som har frågor eller funderingar kring sina skulder och om de kan få hjälp med t ex en avbetalningsplan för att betala sin skuld. Viktigt är att du trivs i en roll som kombinerar både administration och kundkontakt, då du arbetar lösningsorienterat för att nå överenskommelser med så många slutkunder som möjligt.

Vi tror att du?
  • Är en person som med en positiv inställning och ett lugn kan tala direkt med kunder via telefon.
  • Du är en driven och engagerad person med ”skinn på näsan” och som vågar ställa tuffa frågor.
  • Du är en serviceinriktad och lösningsfokuserad person.
  • Har tidigare erfarenhet av att använda telefonen som verktyg, t ex från krav och inkasso eller telemarketing.
  • Har ett intresse för juridik.
Tidigare erfarenhet av krav- och inkassohandläggning är mycket meriterande.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga