Brightby Bemanning · Publicerad 4 juni 2021

Nu söker vi för kunds räkning en junior ekonomiassistent som har 1-2 års erfarenhet inom leverantörsreskontra. Uppdraget start är omgående i 6 månader och sedan finns det möjlighet att bli rekryterad direkt till kund. Det är ett stort internationellt företag som ligger vid globen i fräscha lokaler. Du kommer samarbeta tillsammans med ett ungt team där ni stöttar varandra men samtidigt arbeta självständigt. Vänta inte med att skicka in dina ansökningshandlingar för intervjuer kommer bokas in löpande och uppdraget börjar ca om en månad.

Arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra
  • Hantera mejl och telefonsamtal från både leverantörer och intern personal
  • Analysera och föra in och ut data i Excel
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ca 1-2 års erfarenhet av en liknande tjänst som ekonomiassistent inom AP. Du är van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är van att arbeta med stora flöden och trivs i en föränderlig miljö. Du är en fena på Excel och intresserad av system. Du behärskar även svenska och engelska flytande i tal och skrift. Avslutningsvis behöver du en gymnasial eller högskoleutbildning inom ekonomi.

Personlighet:

Personligarbetsstil behöver du vara noggrann, strukturerad, analytisk och har lätt för att slutför arbetsuppgifter som du har påbörjat. Personliga egenskaper som värderas högt är socialkompetens och initiativtagande då du kommer att samarbeta i ett team och kommer ha mycket kontakt med leverantörer och interpersonal. Med initiativtagande menar vi att du ser lösningar och försöker hela tiden föra ditt arbeta framåt.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@meritmind.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga