Brightby Bemanning · Publicerad 12 nov 2021

Brightby Bemanning söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till kontor i Kungens Kurva. Har du tidigare arbetat med kund- och leverantöreskontra, löpande bokföring, tagit fram underlag för bokslut samt hjälpt kunder och leverantörer i deras ärende via mail och telefon? Läs då vidare annonsen!

Som ekonomikonsult hos oss på Brightby Bemanning kommer du vara uthyrd till våra kunder. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid ca 4 månader med start så snart som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Ta fram underlag till bokslut
  • Hjälpa kunder och leverantörer i deras ärende via mail och telefon.
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som tidigare har jobbat självgående på mindre bolag och ansvarat för samtliga ovanstående delar. Du är van att arbeta brett och känner dig bekväm i roll där du bär huvudansvaret för dina uppgifter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, fatta egna beslut och känner dig trygg i ekonomirollen. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann samt har ett flexibelt förhållningssätt. Du är utåtriktad och har lätt att prata med människor. Vidare är du prestigelös och tar tag i problem när de uppkommer.

Du behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning, ett stimulerande arbete i en trivsam organisation och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Vi är måna om dig som konsult. Du tillhör ett mindre konsultteam och har alltid en personlig kontakt med din konsultchef.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska EJ innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra Kundreskontra
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga