Brightby Bemanning · Publicerad 24 sept 2021

Tycker du om att göra det där "lilla extra" för en kund, hantera administrativa arbetsuppgifter och se till att kontoret fungerar på bästa möjliga sätt?

Behärskar du även flytande svenska och engelska i tal och skrift? Just nu rekryterar vi en Office Associate till kund i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, kontorstid måndag till fredag, med start så snart vi hittat rätt kandidat!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hantera inkommande samtal, mailhantering, passerkort etc
  • Välkomna besökare
  • Boka och förbereda inför möten, konferenser och event
  • Hålla kontoret i representativt skick
  • Övriga allmänna kontorsgöromål
Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och prestigelös. Som person har du lätt för att prioritera mellan parallella uppgifter. Har du dessutom jobbat inom kundservice är det meriterande. Eftersom det är både svenska och internationella besökare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Placeringsort Företagets är placerat i centrala Stockholm

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Lisbeth Ahnström på lisbeth.ahnstrom@meritmind.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga