Brightby Bemanning · Publicerad 20 juli 2021

Är du en självgående och serviceinriktad person som trivs med att jobba i en bred roll inom redovisning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Redovisningsassistent hos vår kund något för dig! Uppdraget är på konsultbasis under 6 månader där du erbjuds en tillsvidareanställning hos Brightby Bemanning, därefter finns chans till anställning direkt hos kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att ansvara för kund- och leverantörsreskontra, du är delaktig i bokslut och hanterar moms och skatt. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig trivs i ett snabbrörligt bolag där du får omväxlande arbetsdagar. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Du har 3-4 års erfarenhet av arbete med redovisning och bokföring
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel
  • Meriterande är även kunskaper i Visma
Placeringsort: Sätra

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Erica Sundin på erica.sundin@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga