Brightby Bemanning · Publicerad 27 juni 2021

Just nu söker vi på Brightby Bemanning en senior projektekonom till vår kund. I rollen som projektekonom kommer du att vara anställd hos Brightby Bemanning och hyras ut till vår kund och arbeta i stora och fräscha lokaler i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Analys av uppdrags- & ekonomidata
  • Support
  • Administrera interna prislistor
  • Skapa förslag på projektvärdering
  • Hantera kundfordringar
  • Säkerställa regelverk
Vem söker vi?

Vi söker dig som är högskoleekonom eller har kvalificerad erfarenhet och har djup förståelse av ekonomifrågor, samt förståelse kring uppdrags- och enhetsekonomi , budget & prognos. Som person är du noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter och är serviceminded. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du bör även ha mycket goda kunskaper i ERP-/Ekonomisystem och BI-verktyg, samt Excel. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt affärsengelska.

Placeringsort Stockholm eller virtuell

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisbeth Ahnström, lisbeth.ahnstrom@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga